πρόβατο Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Καλό είναι να κάνει ο συνιδιοκτήτης, που στο όνομά του είναι το παρόβολο, ακόμα μια αίτηση με τα στοιχεία του - την οποία φυσικά θα συνυπογράψει και ο άλλος. Που σημαίνει: 2 αιτήσεις με τα στοιχεία του καθενός, οι οποίες συνυπογράφονται και από τους δύο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Αυτό θα κάνω, σε ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GX24 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 ήθελα να ρωτήσω....αν και λογικά έχει ξαναειποθεί.....στην χρήση γής....αν έχει ματατραπέι το γκαραζ σε κατάστημα....εγώ τι θα βάλω?είχα βάλει κατάστημα....αλλα μου το πήρε λαθος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nrg Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Στη χρήση γής βάζεις ότι ισχύει στη περιοχή, δεν έχει σχέση αυτό που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariabalsam Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 καλημέρα όλη μέρα ποιός ξέρει να μου πεί τι γίνεται όταν το οικόπεδο έχει δυο συντελεστές δόμησης κλιμακωτούς σε σχέση με την διαίρεση στην τεχνική έκθεση των ημιυπαιθρίων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Βάζεις τον μικρότερο. Κάπου προς τα πίσω είχε και μία ωραιότατη επίλυση (νομίζω από τη myri) τελικά ήταν από την anca Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariabalsam Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 σε ευχαριστώ πολύ,καλή συνέχεια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Υπάρχει κανείς/καμία που να έχει στείλει ταχυδρομικά φάκελο τακτοποίησης Η/Υ μετά την 27/10/2010; Link to comment Share on other sites More sharing options...
soundholics Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 gp1: επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί η παράταση ταχυδρομικής υποβολής φακέλων προς τακτοποίηση χώρων. Σύμφωνα με χτεσινό δημοσίευμα, πρόκειται σύντομα να ανακοινωθεί και να παραταθεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Στο ίδιο δημοσίευμα (Ημερησία) συζητείται η παράταση της ρύθμισης για 6 μήνες και δυνατότητα καταβολής διπλάσιων δόσεων (σε 12 δηλαδή) Επισήμως όμως δεν ισχύει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Πειράζει που εγώ παρόλα αυτά έχω στείλει μετά τις 27/10; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα