gvarth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 Κοπιάστε και συγκεντρωθείτε στο στόχο. Και θέλω καλές επιδόσεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 χαχαχαχαχαχα.......................σούπερ gvarth! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 Μπορεί να έχουμε καιρό να δούμε ... ευρώ , το διασκεδάζουμε όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
zografos_k Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 O Ρουσοπουλος νομιζω πως καποιες φορες σκυβει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 700 με την πρωτη χααχαχχααχ ε ρε τον βουλγαρακη πολυ γελιο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 Μπράβο ρε φίλε .... πολύ γέλιο ..... :) 825 η δεύτερη! Η πρώτη δεν πρόσεξα. Πιο πολύ ευχαριστιέμαι με τον Λιάπη! Είμαι σοβαρά γιατρέ;; edit: Πω, πω τους τρέλλανα: 1625!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 καποιοι τρεχουνε και στα πλαγια αχαχαχαχαχ ενταξει κορυφαιο .... νασαι καλα gvarth !!! αν βρεις και καποιο να κανουμε σκοποβολη !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 O Ρουσοπουλος νομιζω πως καποιες φορες σκυβει.... Κλασσικές μέθοδοι αποφυγής του στριμώγματος. Σαν πρώην δημοσιογράφος , το "έχει" το άθλημα. Πιο πολύ ευχαριστιέμαι με τον Λιάπη! Είμαι σοβαρά γιατρέ;; Εγώ πάντως είμαι πολύ σοβαρά αλλά το χαίρομαι Γιατρέ , σου' ρχομαι ! Έχεις σύμβαση με το ΤΣΜΕΔΕ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nilescrane Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 825... Ψυχολογούσα καλά τις κινησεις τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 Ψυχολογούσα καλά τις κινησεις τους! Αναμενόμενο από σας γιατρέ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα