jtsep Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 2650 μου φαίνεται καλό ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Σκέτη απειλή είσαι φίλε μου Φοβερή επίδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jtsep Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 gvarth έχω καλό χέρι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Πάμε κοινοβούλιο ; Η εξάσκηση θα μας βελτιώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
agior Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 4275 και βλέπουμε, ζαχαροπλάστης γαρ "ζυγίζω" την τούρτα πριν τη ρίξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 με τέτοιες επιδόσεις είστε για κάουντερ στράικ . Αδικείστε ρίχνοντας τούρτες στο Μιχάλη Λιάπη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 πολυ δουλεια εχει πεσει και ανησυχω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 4275 και βλέπουμε, ζαχαροπλάστης γαρ "ζυγίζω" την τούρτα πριν τη ρίξω. Όχι ρε φίλε, δεν γίνονται αυτά... Απαιτώ να ανεβάσεις εικόνα με το σκορ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Η ομάδα προπονήθηκε και πετάει ... Τόση ... δουλειά να πάει χαμένη ; Πάμε Βουλή Link to comment Share on other sites More sharing options...
jtsep Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2010 Που είστε ρε παιδιά έχω πάρει τούρτες και σας περιμένω έξω από την βουλή παρέα με τον τσολιά. Αργείτε? Άντε μην λιώσουν με τέτοια ζέστη..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα