sofia f. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Εγω θα ξαναπω οτι ο υδραυλικος μπορει να μπει μετα το σοβατζη. Ας κανει ο σοβατζης 2 μερεμετια μετα. Δεν υπαρχει περιπτωση να τραυματισει κανεις τις σωληνωσεις. Στα ζεστα νερα ΠΑΝΤΑ μονωσ Μια ερώτηση μάλλον χαζή θέλω να κάνω, έχω μία μεζονέτα, πάνω το μπάνιο και ακριβώς από κάτω η κουζίνα, μπορώ να χρησιμοποιήσω την ίδια στήλη εξαερισμού; ή θα έχω πρόβλημα; Επίσης τα πλυντήρια πιάτων και ρούχων τα συνδέω με το σιφώνι δαπέδου ή απευθείας στην στήλη αποχέτευσης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aithilenio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Τα πλυντήρια ρούχων συνήθως τα ρίχνουμε στα σιφώνια δαπέδου. Τα πλυντήρια πιάτων στο σιφόνι του νεροχύτη. Οσο για τον εξαερισμό λίγο μπερδεμένο το ερώτημα.... Ενω η κουζίνα με το μπάνιο είναι το ένα πάνω απο το άλλο έχουν ξεχωριστές αποχετευτικές στήλες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MechanicSilk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2015 Αν κατάλαβα καλά ρωτάει αν πρέπει να βάλει 2 στήλες αποχέτευσης που να ενώνονται πιο κάτω από την κουζίνα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 Εχει βρει καποιος, πινακα συλλεκτων υδροληψιας απο ανοξειδωτο χαλυβα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisvach Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 (edited) Μόνο γαλβανιζέ και πλαστικούς ξέρω εγώ. Δεν ξέρω αν φτιάχνουν κάποιες εταιρείες με ανοξείδωτα κατά παραγγελία με μεγάλο κόστος σε σχέση με τα αλλά. Edited Φεβρουάριος 7 , 2016 by chrisvach Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 (edited) Οι πλαστικοι ειναι ψευτικοι και οι γαλβανιζε, γενικα,εχουν θεμα διαβρωσης, ειδικα αν υπαρξει καμια ψιλοδιαρροη. Edited Φεβρουάριος 9 , 2016 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Εχω παρατηρησει οτι σε εξωτερικους χωρους τοποθετουν σωληνες υδρευσης σκληρες, αλλα ευκαμπτες, λευκου χρωματος, οι οποιες συνδεονται κανονικα με ρακορ. Αυτες απο τι υλικο ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 (edited) Δικτυωμένο πολυαιθυλένιο & αλουμίνιο (πολυστρωματικές). Κανονικά θα πρέπει έξω να τοποθετούνται σωλήνες με προστασία UV που είναι μαύρες. Edited Φεβρουάριος 9 , 2016 by antloukidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Εχεις καποιο λινκ? Αυτες που εχω δει μπαινουν χωρις σπιραλ με πλαστικα στηριγματα "κουμπωτα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Οι πολυστρωματικές ενώνονται είτε με εξαρτήματα πρεσσαριστά με ειδικό μηχάνημα, είτε με μηχανικής σύσφιξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα