polimixanos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Salpigoal σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Για το συγκεκριμένο θέμα έχω ρωτήσει δύο πολεοδομίες. Στην Β.Τ.Αθηνών μου είπαν οτι γίνεται αλλά θέλει την συναίνεση των υπόλοιπων ιδιοκτητών, ενώ στην πολεοδ Λαμίας δεν μου απάντησαν με σαφήνεια, μου είπαν οτι ίσως να μην υπάγεται στις ρυθμίσεις του νόμου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
violator Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο Εγκύκλιος 19/26.11.2010 (κλικ) "10. Υπάγεται στη ρύθμιση του ν. 3843/10 η αυθαίρετη αλλαγή της χρήσης της pilotis, που έχει γίνει με τη δημιουργία νέων κλειστών χώρων κύριας ή βοηθητικής χρήσης." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Παράγραφος 2 όλο το ζουμί. Η βεβαίωση επέχει θέση βεβαίωσης χώρου κύριας χρήσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpigoal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Αλλαξανε λοιπον τα δεδομενα. Πλεον στις πυλωτες τακτοποιεις ΚΑΙ βοηθητικους χωρους...παρκινγκ, αποθηκες κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
polimixanos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Σήμερα βέβαια στην πολεοδομία μου είπαν και το εξής: Οτι ένας χώρος στην pilotis που προορίζεται για αποκλειστική χρήση απο έναν απο τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων(αυτό αναφέρεται και στο συμβολαιό του και στην κάτοψη του ισογείου,ενω έχει πληρώσει και εφορεία) δεν υπάγεται στις ρυθμίσεις του νόμου καθώς δεν αποτελεί ιδιοκτησία αλλά ιδιοχρησία. Γνωρίζει κανείς κάτι? Κανείς??? Να αντιστρέψω την ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση να έχουμε αυθαίρετη αλλαγή χρήσης της pilotis με τη δημιουργία κλειστού χώρου και ο χώρος αυτός να αποτελεί ιδιοκτησία κάποιου και όχι ιδιοχρησία? Σε κάθε περίπτωση είτε ιδιοχρησία ή κοινόχρηστος χώρος δεν θα΄ναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 τι να πούμε; υπάρχει pilotis που να μην είναι κοινόχρηστη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISKOYR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Εγω πάλι να κάνω τις ερωτήσεις μου. Επειδη "κολλαω" πολλες φορές ... Εχω πυλωτη (με κλειστο γκαραζ-αποθηκη) και ενα οροφοδιαμερισμα. Ειναι Α' Κατοικια. Το γκαραζ-αποθηκη (ετσι το εχει στα σχεδια) έγινε διαμερισμα και θα ρυθμιστει τωρα με το 3843. Πως το δηλώνω; Α'κατοικια; αλλη κατοικια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Άλλη κατοικία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
armenopoulos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 τι να πούμε; υπάρχει pilotis που να μην είναι κοινόχρηστη; παρα πολλες προ του ΓΟΚ '85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 αυτές όμως έχουν χιλιοστά και δεν έχουν το πρόβλημα του φίλου επίσης από ότι θυμάμαι σε περιπτώσεις αγοραπωλησίας πρέπει να το ψάξουν διοτι υπάρχει σχετική δικαστηκή απόφαση για το πως πρέπει να αντιμετωπίζονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα