manos6946 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Μπορει η ερωτηση να φανει παιδικη, ομως για τους μη γνωριζοντες δεν ειναι. Διαθετω οικοπεδο στον Σχινια 1στρ. 22,5προσ.χ45,5 αρτιο και οικοδομησιμο. Μπορω να πουλησω το μισο και να χτισω την αναλογια μου σε τετραγωνικα με σ.δ 0,4 και σ.κ 30%.Υπαρχει περιπτωση μελλοντικα να εχω προβληματα με τον αγοραστη??? Ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristiano Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Μπορω να πουλησω το μισο και να χτισω την αναλογια μου σε τετραγωνικα με σ.δ 0,4 και σ.κ 30%. προκύπτουν άρτια και οικοδομήσιμα μετά την κατάτμηση του οικοπέδου?..........ρωτήστε έναν τοπογράφο της περιοχής σας θα σας ενημερώσει αν κάτι τέτοιο επιτρέπεται αφενός στη περιοχή αυτή, αφετέρου θα σας προτείνει εναλλακτικούς τρόπους (σύσταση οριζόντιας-κάθετης ιδιοκτησίας). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nvog Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 ...ακριβως αυτο ισχυει και απο νομικης πλευρας....μιληστε με εναν τοπογραφο και αργοτερα με τον συμβολαιογραφο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα