stayros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2010 Η engineer intelligence κάνει σεμινάρια πυροπροστασίας. Έχει κανείς ιδία πείρα να μου πει ποιότητα, τιμές κτλ (μέσω pm για να μην θιχτεί κανείς).
ni_koss35 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Δεν γνωρίζω αλλά ρίξε μια ματιά και σε αυτό το Σεμινάριο Πυροπροστασίας που βρήκα: http://www.semifind.gr/default.asp?pid=1239&langid=53&mdl=seminars&semid=2060
stayros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Thx για την ενημέρωση.
johnnie Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 με ενδιαφέρει και εμένα το παραπάνω σεμινάριο αλλά δεν ξέρω την ποιότητα και ανα ξίζει τον κόπο και τα έξοδα. το έχει παρακολουθήσει κανείς παλιότερα για να μας ενημερώσει?
johnnie Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 έχει παρακολουθήσει κανένας συνάδελφος το σεμινάριο πυρασφαλείας, γιατί σκεφτόμουνα να δηλώσω συμμετοχή τελικά
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 Αν διαβασετε προσεχτικα τον Κανονισμο Πυροπροστασιας ειναι πολυ ευκολα να βγει μια μελετη.. Ειδικα για συνηθη κτηρια χωρις ειδικες απαιτησεις..
johnnie Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 ευχαριστώ ήδη έχω ασχοληθεί με κάποιες πυρασφάλειες απλά το θεώρησα σαν μια επιπλέον ενημέρωση σε κάποιες περίπλοκες μελέτες. βέβαια δεν ξέρω το επίπεδο του σεμιναρίου
gnusselt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 Παρακολούθησα το σεμινάριο. Ομιλιτής ήταν κάποιος πρώην Αρχιπυραγός. Το powerpoint ήταν απλά το κείμενο σε σκοτεινά slides. Δόθηκε ένα βιβλίο σημειώσεων που δεν με ενθουσίασε καθόλου. Πιο πολλά έχω μαζέψει από το Internet και από βιβλία σχετικά με το θέμα της πυροπροστασίας και με πολύ μικρότερο κόστος.
stayros Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2011 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα