Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η engineer intelligence κάνει σεμινάρια πυροπροστασίας. Έχει κανείς ιδία πείρα να μου πει ποιότητα, τιμές κτλ (μέσω pm για να μην θιχτεί κανείς).

Δημοσιεύτηκε

με ενδιαφέρει και εμένα το παραπάνω σεμινάριο αλλά δεν ξέρω την ποιότητα και ανα ξίζει τον κόπο και τα έξοδα. το έχει παρακολουθήσει κανείς παλιότερα για να μας ενημερώσει?

• 7 months later...
Δημοσιεύτηκε

έχει παρακολουθήσει κανένας συνάδελφος το σεμινάριο πυρασφαλείας, γιατί σκεφτόμουνα να δηλώσω συμμετοχή τελικά

Δημοσιεύτηκε

Αν διαβασετε προσεχτικα τον Κανονισμο Πυροπροστασιας ειναι πολυ ευκολα να βγει μια μελετη..

Ειδικα για συνηθη κτηρια χωρις ειδικες απαιτησεις..

Δημοσιεύτηκε

ευχαριστώ ήδη έχω ασχοληθεί με κάποιες πυρασφάλειες απλά το θεώρησα σαν μια επιπλέον ενημέρωση σε κάποιες περίπλοκες μελέτες. βέβαια δεν ξέρω το επίπεδο του σεμιναρίου

Δημοσιεύτηκε

Παρακολούθησα το σεμινάριο. Ομιλιτής ήταν κάποιος πρώην Αρχιπυραγός. Το powerpoint ήταν απλά το κείμενο σε σκοτεινά slides. Δόθηκε ένα βιβλίο σημειώσεων που δεν με ενθουσίασε καθόλου.

Πιο πολλά έχω μαζέψει από το Internet και από βιβλία σχετικά με το θέμα της πυροπροστασίας και με πολύ μικρότερο κόστος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.