JTB Δημοσιεύτηκε June 12, 2010 at 08:54 πμ Δημοσιεύτηκε June 12, 2010 at 08:54 πμ Θέλω να δώσω προσφορά για τον χρωματισμό όψεων σε κτίριο γραφείων με εμφανή όπου λόγω μηδαμινής απόστασης από τη θάλασσα υπάρχουν κάποιες ζημιές.Ευτυχώς δεν είναι μεγάλες αλλά το ζητούμενο είναι η τελική εμφάνιση να μη διαφοροποιείται... Ετσι,σε σημεία που θα χρειαστεί επέμβαση, θα πρέπει να γίνει εξυγίανση των επιφανειών με μικρο-καθαιρέσεις, κανένα αναστολέα διάβρωσης αν υπάρχει πρόβλημα σε κάποιο σίδερο, γέμισμα με κονίαμα κλπ... Μετά από εκεί όμως τι κάνω; Δηλαδή, το σημείο με το κονίαμα θα είναι σαν τη μύγα μες το γάλα;;; Ούτε να το σπατουλάρω μπορώ γιατί νομίζω θα δείχνει χειρότερα, σωστά; Τι επιφάνεια θα έχω τελικα; Αν σκεφτείτε ότι τέτοιες επεμβάσεις θα γίνουν σε καμιά 20αρά σημεία.... θα υπάρχει πρόβλημα... Ο πελάτης δεν γνωρίζει αλλά επειδή ξέρω ότι το θέλει άψογο, είμαι σίγουρος ότι θα έχω προβλήματα... Αν θέλετε να μου συστήσετε υλικά και δεν επιτρέπεται, παρακαλώ με p.m. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε June 12, 2010 at 09:51 πμ Δημοσιεύτηκε June 12, 2010 at 09:51 πμ λοιπον πρωτα δεν παρακουληθεις το μαθημα καλα. Στην θαλασσα ειδικα χωρις μετρησεις εισαι χαμενος. Ο αναστολεας δουλευει εαν δεν εχω χλωριοντα σε βαθος. Εαν εχουμε χρειαζεται και ανοδια, ειδικα επιχρισματα, επσκευαστικα, κλπ. Τωρα γιατι πιστευεις οτι θα εχεις προβλημα . Ενα καλο συνεργειο θα στο φερει προσωπο, κλπ. Μην φοβασαι.
JTB Δημοσιεύτηκε June 12, 2010 at 09:57 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε June 12, 2010 at 09:57 πμ Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, Οι ζημιές είναι μικρές, ελπίζω να μην έχουμε τέτοια ζητήματα. Η διαμόρφωση των επιφανειών συζητήθηκε με τον πελάτη γιαυτό και με απασχολεί, το αν το συνεργείο που θα πάρει τη δουλειά είναι καλό και ειδικά το συγκεκριμένο θέμα, μάλλον θα το δούμε στο τέλος Αν εχετε τη δυνατότητα να προτείνετε ένα σύστημα (π.χ. Sintecno, Sika) με p.m. θα ήταν ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο.
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε June 12, 2010 at 10:03 πμ Δημοσιεύτηκε June 12, 2010 at 10:03 πμ Παιδια δεν μπορω να προτεινω τιποτα χωρις μετρήσεις ειδικά στην θαλασσα. Λοιπον εχεις καμία φωτο μπας και δουμε τα μικρα προβλημα ή τουλαχιστον κανε μου μια περιγαφή.
Brasco Δημοσιεύτηκε June 12, 2010 at 10:55 πμ Δημοσιεύτηκε June 12, 2010 at 10:55 πμ Όταν λες εμφανή, εννοείς πως ο καλουπατζής χρησιμοποίησε -κόντρα πλακέ / μπετοφόρμ ή -τάβλες δεκάρες και απλά έμεινε ανεπίχρειστο; Στην δεύτερη περίπτωση πράγματι ύπάρχει ένα θέμα, καθότι όλη η ομορφιά είναι η τυχαία διάταξη των αρμών που αφήνουν οι τάβλες και η αδρή επιφάνεια. Το σημείο επισκευής θα χτυπάει στο μάτι. Εκτός και εάν καταφέρεις με τάβλες - λίγο ταλαιπωρημένες - και "καλουπώσεις" συμπιέζοντας το επισκευαστικό όσο ακόμα είναι φρέσκο και λίγο μετά το σπατουλάρισμα. Μόνο που θα πρέπει να "κουμπώσουν" οι τάβλες με τους παλιούς αρμούς. Για επισκευαστικό σε αυτήν την περίπτωση εγώ θα προτιμούσα της Thoro. Στην πρώτη περίπτωση, πιστεύω πως εάν το σπατουλάρισμα απλωθεί εκατέρωθεν και στο υγιές τμήμα δεν θα έχεις πρόβλημα.
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε June 12, 2010 at 10:59 πμ Δημοσιεύτηκε June 12, 2010 at 10:59 πμ Στην δεύτερη περίπτωση πράγματι ύπάρχει ένα θέμα, καθότι όλη η ομορφιά είναι η τυχαία διάταξη των αρμών που αφήνουν οι τάβλες και η αδρή επιφάνεια. Το σημείο επισκευής θα χτυπάει στο μάτι. αυτο λυνεται ευκολα. Υπαρχουν χοντροκκοκα και λεπτοκοκκα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα