tpanag Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2010 Όχι. Η δική μου πρόταση μετά την υποβολή της ένστασης, απλά ξαναγύρισε σε στάδιο "σε αξιολόγηση".
slalom Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2010 Και εμένα "Σε αξιολόγηση" Μάλλον θα πάρουμε σειρά μετά τους εγκεκριμένους
cristoval Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2010 Σε αξιολόγηση επίσης. Πάντως βλέπω τι τραβάνε όσοι εγκρίθηκαν..τα δικαιολογητικά για να εκταμιεύσουν τα χρήματα είναι βουνό και χρονοβόρα από τις πιο ανώμαλες υπηρεσίες. Είναι που θα επιταχυνόταν η διαδικασία..δεν ξέρει η τρόικα με ποιους έχει μπλέξει.
niktopo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Σε αξιολόγηση και σε μένα..Αλλά με μια μικρή διαφορά δεν μου γραφεί όπως μου έγραφε την ημερομηνία οριστικοποίησης και τον χρήστη οριστικοποίησης..Τους έχω στείλει e-mail αλλά δεν πήρα απάντηση ακόμη..Τσεκάρεται το και εσείς κάτι ετοιμάζουν πάλι μάλλον..
cristoval Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Η δική μου αίτηση για ένσταση επέστρεψε σε μη οριστικοποιημένη κατάσταση. Μου επιτρέπει να την επεξεργαστώ και να την ξανά-υποβάλλω. Τι έχουν κάνει πάλι οι θεοί...
sundance Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2010 μου ηρθε με κουριερ η απαντηση, δυστυχως πηρα τα 3 μου. Τους αφιερωνω και ενα κομματι με πολλη αγαπη: http://www.youtube.com/watch?v=VO8NMkwOSQ0
prozak Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2010 Αιτιολογούν την αρνητική απάντηση; ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
sundance Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2010 ναι, εγω φυσικα ημουν στην περιπτωση μη επαρκειας πορων. οποτε αξαιτιας της μη επαρκειας δεν παιρνω επιδοτηση. μου ειπαν μαλιστα οτι δεν θα υπαρχουν επιλαχοντες επειδη καποιοι μειωσαν τον προυπολογισμο ΄΄η δεν υλοποιησαν καν την προταση τους. δηλαδη αυτα τα λεφτα θα τα επιστρεψουμε?
An_Archi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 Μία από τα ίδια και μάλιστα χαρακτήρισαν την όποια αιτιολογία τους είχα δώσει ως αβάσιμη αφού 'Δεν υπάρχουν πόροι'. Δηλαδή ότι και να τους λέγαμε δεν ισχύει αφού δεν έχουν να δώσουν τίποτα επιπλέον, αναρωτιέμαι αν ενέκριναν κάποια ένσταση ή απλά για το ΄δηθεν' έδωσαν το δικάιωμα της ένστασης???
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα