Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια Κατεδάφισης


Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι

Θέλω να βγάλω μια άδεια κατεδάφισης (πρώτη μου δουλεία)

 

Απ' ότι γνωρίζω χρειάζεται

τοπογραφικό , κατόψεις , τομές και φωτογραφίες.

Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ετοιμάσω?

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πως υπολογίζω αμοιβή για κατεδάφιση.. Έχω το πρόγραμμα της 4Μ το Adeia. Στις κατηγορίες έργου για κατεδάφιση μου έχει επιλογή 1-5 γνωρίζετε τι είναι η καθεμία γιατί στην βοήθεια η 4Μ έχει παραλήψει επεξήγηση για την κατεδάφιση...

και μια τελευταία ερώτηση το κτίριο είναι ισόγειο υπερυψωμένο γύρω στο 1 μέτρο και έχει περιμετρική βεράντα (15τμ) επίσης υπερυψωμένη (χτισμένη), η βεράντα μπαίνει στα τετραγωνικά της επιφάνειας του κτιρίου για κατεδάφιση?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Link to comment
Share on other sites

... συν μία τεχνική έκθεση

Οταν λες 15 τμ περιμετρική βεράντα με υποτιθέμενο 1 μ. πλάτος το κτίριο θα είναι μικρότερο από 3Χ3 μ.!

Όπως και νά ΄χει (δηλ. και τις βεράντες αν βάλεις) για την κατεδάφιση θα σου βγει η ελάχιστη αμοιβή η οποία είναι αμοιβή επίβλεψης συν η αμοιβή του τοπογραφικού.

(Οι βεράντες στα παλαιά κτίρια στηρίζονταν σε κολώνες μπροστά - κάτι σαν τους σημερινούς ημ. χώρους και έμπαιναν στον ΣΔ.)

Link to comment
Share on other sites

το 1 μέτρο που γράφω είναι το ύψος 15τμ ειναι τα τετραγωνικα της βεραντας.. Όλο το κτίριο μαζί με τις βεράντες είναι υπερυψωμένο περίπου ένα μέτρο.. Είναι πολύ παλιό κτίσμα. Ούτε κολώνες ούτε δοκάρια. Με τσιμεντόλιθους χτισμένο.

Στο συστημα υπολογισμου της αμοιβης του ΤΕΕ θα βάλω στις εργασίες ξεχωριστά επίβλεψη κατεδάφισης και ξεχωριστά τοπογραφικο? Επισης τη κατηγορία έργου βάζω την κατεδάφιση?

 

Και μια ακομη ερωτήσουλα. Στις εργασίες βάζω εκτός του τοπογραφικού και επίβλεψη κατεδάφισης και την αποτύπωση υπάρχοντος κτιρίου?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.