spirosk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 ευχαριστω. τα παρεαβα και εγω εχθες Δε γράφουμε με κεφαλαία! ilias Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Αυτό http://portal.tee.gr/portal/page/portal/mhtrwo/mitrwo/exetaseis/anakinwseis/eparkeia.pdf Είναι εξετάσεις άδειας άσκησης επαγγέλματος ή κάτι διαφορετικό η επάρκεια που λέει ? Γιατί μιλάει γιά 8ωρα και θεματικές ενότητες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Μάλλον είναι για πτυχία της αλλοδαπής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Της αλλοδαπής εξετάζονται στην διπλωματική όπως και οι διπλωματούχοι εσωτερικού . Μήπως είναι γιά κολλεγιόπαιδα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastasia Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Γεια σας. Τα παρελαβα κι εγω. Και μετα τι γινεται με το ΤΣΜΕΔΕ; Περιμένουμε κι απο εκεί κάποια έγγραφα ή πάμε μόνοι μας στο παράρτημα να γραφτουμε μαζι με το χαρτι ποθ μας ηρθε απο το ΤΕΕ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
melita Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Γεια σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ για τις εξετάσεις για άδεια . Δίνω στη Θεσσαλονίκη την τρίτη και δε ξέρω τι να περιμένω. Η διπλωματική μου είχε θέμα ενεργειακή επιθεώρηση. Θεωρώ ότι το θέμα έχει πολλά να συζητήσεις αλλά αυτό που φοβάμαι είναι να μην με ρωτήσουν πράγματα γενικά πέρα από την διπλωματική για τα οποία δε έχω προετοιμαστεί. γι αυτό ρωτάω τι θα μπορούσε άλλο να με ρωτήσουν πάνω στον τομέα μου. είναι και μεγάλος τομέας με αρκετά θέματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 2-3 γενικότητες....Μην ανησυχείς δεν κόβεται κανένας. Τυπική διαδικασία είναι. Ρίξε μια ματιά στην διπλωματική σου και βουρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
melita Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Να σαι καλά , σε ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα