chris_anst Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2007 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2007 Έχει κανείς κάνει ποτέ μελέτη για κατασκευή πλακόστρωτων οδών σε παραδοσιακούς οικισμούς? Εννοώ τις οδούς στις οποίες η απορροή των ομβρίων γίνεται στο κέντρο της διατομής. Θέλω να βρώ κάποιες τυπικές διατομές Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2007 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2007 αν μου έδινες κάποια παραπάνω στοιχεία, όπως max-Min κατα μηκος και κατα πλατος κλισεις, φόρτος (άνθρωποι μονο ή/και οχήματα, μονής διπλής κυκλοφορίας) πλάτος, συνολικό μήκος, περιοχή κλπ θα χαρώ να βοηθήσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_anst Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 Είναι σε παραδοσιακό οικισμό οι δρόμοι έχουν πλάτος 5-6 μ Απλα θα ήθελα αν έχεις κάποια τυπική διατομή και να μου πεις δυο λόγια για τα όμβρια που θα πηγαίνουν. Στο κέντρο το βάθος από το αυλάκι θα αλλάζει ανάλογα την απορροή? Αν έχεις κάτι να μου στείλεις στο [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEFTHIM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2007 σου έστειλα email με κατι σκιτσα αν θελεις παραπανω βοηθεια φωναξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_anst Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2007 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2007 Ευχαριστώ πάρα πολύ με βοήθησες αρκετα. Απλά ήθελα να ρωτήσω αυτά υπάρχουν σε συγκεκριμένες προδιαγραφές και αν ναι ποιες είναι αυτές? ή είναι καθαρά εμπειρικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEFTHIM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2007 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2007 οι κλισεις πρέπει να είναι τέτοιες ώστε να απορρέουν τα όμβρια (δηλ ανάλογα με το υλικό της πλακόστρωσης). Επίσης οι διατομές των αγωγών προκύπτουν από την συνολική απόρροή που έχεις (παροχή/ώρα) ομοίως και οι σχάρες απορροής. Κατά τα άλλα δεν έχουν κάποια πρότυπα ή κανόνες αν αυτό εννοείς, άλλωστε αυτά βασίζονταν στην εμπειρία του μάστορα-οδοποιού Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_anst Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 ευχαριστώ EYTHIM. απ΄οτι κατάλαβα είναι λίγο φλου τα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEFTHIM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 yeap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα