Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχει κανείς κάνει ποτέ μελέτη για κατασκευή πλακόστρωτων οδών σε παραδοσιακούς οικισμούς? Εννοώ τις οδούς στις οποίες η απορροή των ομβρίων γίνεται στο κέντρο της διατομής. Θέλω να βρώ κάποιες τυπικές διατομές

Δημοσιεύτηκε

αν μου έδινες κάποια παραπάνω στοιχεία, όπως max-Min κατα μηκος και κατα πλατος κλισεις, φόρτος (άνθρωποι μονο ή/και οχήματα, μονής διπλής κυκλοφορίας) πλάτος, συνολικό μήκος, περιοχή κλπ θα χαρώ να βοηθήσω..

Δημοσιεύτηκε

Είναι σε παραδοσιακό οικισμό οι δρόμοι έχουν πλάτος 5-6 μ

Απλα θα ήθελα αν έχεις κάποια τυπική διατομή και να μου πεις δυο λόγια για τα όμβρια που θα πηγαίνουν. Στο κέντρο το βάθος από το αυλάκι θα αλλάζει ανάλογα την απορροή? Αν έχεις κάτι να μου στείλεις στο [email protected]

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ πάρα πολύ με βοήθησες αρκετα. Απλά ήθελα να ρωτήσω αυτά υπάρχουν σε συγκεκριμένες προδιαγραφές και αν ναι ποιες είναι αυτές? ή είναι καθαρά εμπειρικά

Δημοσιεύτηκε

οι κλισεις πρέπει να είναι τέτοιες ώστε να απορρέουν τα όμβρια (δηλ ανάλογα με το υλικό της πλακόστρωσης). Επίσης οι διατομές των αγωγών προκύπτουν από την συνολική απόρροή που έχεις (παροχή/ώρα) ομοίως και οι σχάρες απορροής. Κατά τα άλλα δεν έχουν κάποια πρότυπα ή κανόνες αν αυτό εννοείς, άλλωστε αυτά βασίζονταν στην εμπειρία του μάστορα-οδοποιού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.