lida80 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Τι γνώμη έχεται για ένα μεταλλικό υπόστεγο που εμφανίζει πρώτη ιδιομορφή 5sec με συντελεστή συμμετοχής περίπου 13%. Η ιδιομορφή αφορά στην στέγη και είναι μεταφορική του μεσαίου ζυγώματος σε διεύθυνση κάθετη σε αυτήν του πλαισίου (παράλληλη στην μεγάλη πλευρά του πλαισίου)? Ευχαριστώ
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Πως μπορεί να αφορά μόνο το μεσαίο ζύγωμα; τα ζυγώματα δεν είναι συνδεδεμένα με τις τεγίδες για την εκτός επιπέδου τους μετατόπιση; τι δεν κατάλαβα καλά;
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Καποιο λαθος στην προσομοιωση ειναι.. Δες τις δεσμευσεις σε ολες τις ραβδους.. Ποιο λογισμικο χρησιμοποιεις...????
lida80 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Έχω απελευθερωσει τις αξονικες στις τεγίδες για να μην παίρνουν αξονικές. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ως τώρα
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Έχω απελευθερωσει τις αξονικες στις τεγίδες... Τι εννοεις???
lida80 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 εννοώ terry ότι δεν θέλω οι τεγίδες μου να παίρνουν αξονικές δυνάμεις διότι έχω δημιουργήσει σύστημα αντιανέμιων χωρίς τη συμμετοχή των τεγίδων
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 To καταλαβα αυτο... Αλλο καλο θα ηταν να εξασφαλισεις αυτο και στην κατασκευη σου... Στην προσομοιωση σου πως το κανεις??
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Λίδα, μπορεί να μην θες να πάρουν αξονικό οι τεγίδες, αλλά φαντάζομαι πως θες να είναι βιδωμένες πάνω στα ζευκτά... Προφανώς δεν είσαι διατεθειμένη να δεχτείς στην πράξη οι τεγίδες να αυξομειώνουν το μήκος τους και να συνδέονται με τα ζευκτά μέσω μηχανισμού! Άρα και στο μοντέλο θα τις προσομοιώσεις ως ράβδους που συνδέουν τα ζευκτά. Φυσικά αυτό έχει ως συνέπεια να αναπτυχθεί ένταση, αλλά αυτή είναι η πραγματική κατάσταση, σε αυτή πρέπει να αντιστοιχεί και το προσομοίωμα.
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Και παλι όμως είναι μεγάλη η ιδιοπεριοδος για τέτοια ιδιόμορφη. Τα αντιανεμια ανα πόσο στηρίζονται πάνω στα ζευκτα? επιπλέον έχεις βάλει παντού αντιανεμια; Αν οχι τότε κάποια ζευκτα είναι τελείως ελεύθερα να ταλαντωθουν εγκάρδια στο επίπεδο τους.... Σου είναι εύκολο να ανεβασεις την γενική διάταξη της στέγης;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα