Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νοσοκομεία - 2010


alej

Recommended Posts

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Μετά την κρίση και την έλευση του Δ.Ν.Τ., στα δημόσια Νοσοκομεία αυξήθηκαν οι εισαγωγές ασθενών κατά 30%, σύμφωνα με την υπουργό σε δήλωσή της, ενώ ταυτόχρονα μειώθηκαν κατά ίδιο ποσοστό στα ιδιωτικά (αυτό δεν το είπε αλλά είναι και λογικό συμπέρασμα). Επίσης έχουν ήδη αρχίσει τις μειώσεις προσωπικού.

Λίγες μέρες μετά αρχίζουν τα όργανα και σιγά - σιγά ακούγονται τα προβλήματα (με το μποϊκοτάζ των εταιρειών - προμηθευτών) των δημοσίων νοσοκομείων όλο και πιο έντονα με τις τελευταίες μέρες να γίνεται ο χαμός.

Φυσικά κανάλια και λοιποί άφησαν ασχολίαστη την απόφαση των εταιρειών να μποϊκοτάρουν τα δημόσια νοσοκομεία. Φυσικά, είχαν να ασχοληθούν με τις αντιδράσεις του ΠΝΟ και το μεγάλο κακό που κάνουν στον τουρισμό, όταν την ίδια στιγμή με τις αποφάσεις των προμηθευτών των νοσοκομείων κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές...

Πλέον τα πράγματα έφτασαν σε τέτοιο σημείο ώστε οι ζωές μας να είναι ένα παζάρι ανάμεσα σε εταιρείες που η ίδια η κυβέρνηση λέει ότι έκαναν πάρτι στις πλάτες μας και σε μια κυβέρνηση που έφερε το Δ.Ν.Τ. να μας κυβερνήσει.

 

Έλεος πια... ξυπνάτε...!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.