giorgosps Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 αληθινη ιστορια. ενας φιλος μου πολιτικος μηχανικος αγορασε ενα gps χειρος απο γνωστη εταιρεια. τους ρωτησε πως γινεται να βλεπει τις συντεταγμενες σε εγσα 87 και του ειπαν πως θα του φορτώσουν ενα 'προγραμμα' και θα το ρυθμισουν αυτοι. οταν το παρελαβε πληρωσε επιπλεον απο την τιμη της συσκευης 40 ευρω για τον δηθεν προγραμματισμο! επισης οταν ειδα τις ρυθμισεις απο κοντα διαπιστωσα ως ειχαν λαθος στο δy αι αντι για 249 ειχαν βαλει 296. οποιος επιθυμει ρυθμιση το κανω εγω δωρεαν. μια προσφορα της επιστημης μας! μια ερωτηση, δεν μπορεσα να βρω την προβολη - εγκαρσια μερκατορικη.ειναι δυνατον να μην εχει τετοια ρυθμιση? προβολη-εγκαρσια μερκατορικη
giannist Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 τελικά όλα χρεώνονται στην εποχή μας το magellan explorist έχει ?
thomas Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 Αφού δεν πλήρωσε καμία συνδρομή για τους δορυφόρους πάλι καλά
TopoSat_00 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 απλώς να πω ότι οι ρυθμίσεις των βρίσκονται και στο internet και μπορεί ο οποιοσδήποτε να τις κατεβάσει
realarch Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 εμένα μου τις έκαναν τα παιδιά στο δασαρχείο, 10 λεπττά τους πήρε. (maggelan Sport Track)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα