Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενεργοποίηση "φήμης"


Engineer

Recommended Posts

Αλήθεια, εσένα δεν σου ψήσαν κανένα καφεδάκι;;;

 

Τι είναι αυτό το καφεδάκι ρε παιδιά;

 

Λοιπόν, παίδες, μάλλον είμαι πολύ καινούργιος για να πιάσω την ουσία του προβλήματος... Ωστόσο κάποια πράγματα τα αντιλαμβάνομαι. Και ένα από αυτά που αντιλαμβάνομαι είναι ότι μερικοί, είτε δεν ξέρουν πως πρέπει να δράσουν, είτε θέλουν να μην ξέρουν...

Link to comment
Share on other sites

Άστο AlexisPap.....

Όπως είπες είσαι νέος στο φόρουμ.....

Ιστορία του φόρουμ και ιστορικές μορφές θα τις εμπεδώσεις συν τω χρόνω.

 

Τα πόστς από δώ και κάτω διαγράφηκαν αφού ήταν εκτός της θεματολογίας του thread. Ευχάριστο το διάλειμμα αλλά ... διάλειμμα.

Ευχαριστώ για την κατανόηση όλων που συμμετείχαν στη χαλάρωση αυτή : Dio.Engineer, dratsiox, el_cabron, elastic_joint, peter_ban.

Link to comment
Share on other sites

Σε όποιον δεν αρέσει και νομίζει ότι είναι κάτι πολύ εναντίον των αρχών του, απλά μπορεί να αποχωρήσει, να μπει ως απλός αναγνώστης κτλ κτλ.

 

συμφωνώ αλλά το υπάρχει το εξής θέμα. αποχωρεί μεν αλλά εκμεταλλεύονται τα ποστ του δε, τα οποία όμως όταν γράφτηκαν ήταν άλλο το καθεστώς. οπότε ας αφήσετε την καραμέλα του τύπου "όποιος δεν γουστάρει, φεύγει". προφανώς πολύ φύγαν και μανατζάρονται τα posts τους εν αγνοία τους. ότι ο engineer παρανομεί με την αλλαγή κανόνων συνεχώς χωρίς να ενημερώνει τα μέλη τι θα κάνουν τα posts τους ενόψει καινούργιων κανόνων το ξέρει και συνεχίζει την παρανομία. όμως αυτή δεν θα συνεχίζεται επ 'απειρον

Link to comment
Share on other sites

Aυτό το θέμα με το manager έχει καταντήσει κουραστικό , ΔΕΝ γίνονται αλλαγές ? Η "διοιίκηση είναι "άκαμπτη" δεν ακούει τι θέλει το ίδιο το φόρουμ κλπ κλπ (αν και τα είδαμε τα poll...)

 

Γίνονται αλλαγές? Μα καλά αλλάζουν τους κανόνες συμμετοχής? Ποιοι είναι αυτοί που manag-άρουν τα ποστ?

 

Ε δεν μπορούν να γίνουν και τα 2 τι να κάνουμε ...

 

Αλλά κάποιοι κάηκαν στον χυλό οπότε πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση..

Link to comment
Share on other sites

Μιας και έγινε λόγος σε άλλο topic, άλλο πράγμα η φήμη και άλλο το κουμπάκι "thank".

 

Παράδειγμα αν κάποιο μέλος μου υποδείξει κάποιον κανονισμό, δώσει ένα link που βοηθάει κλπ, κατά τη γνώμη μου είναι πιο κατάλληλο το thank από τη φήμη.

 

Η φήμη θα προτιμούσα να μην ενεργοποιηθεί, καθώς μπορεί σε κάποιο βαθμό να καθορίσει τη συμπεριφορά μας, η οποία μπορεί να γίνει επιτηδευμένη.

Link to comment
Share on other sites

εγώ θεωρώ πως διαφορετικά λειτουργεί η φήμη διαφορετικά το "ευχαριστώ"

 

τη φήμη θα την έδινα σε κάποιον που έχει μια τεκμηριωμένη απάντηση ή μια επιστημονική απάντηση

 

το "ευχαριστώ" για κάποιον που μου λύνει άμεσα μια απορία,

ή για κάποιον με τον οποιω συμφωνώ σε κάποιο θέμα στην κουβέντα και επειδή με κάλυψε δε χρειάζεται να ξαναγράψω τη γνώμη μου

Link to comment
Share on other sites

Πέρασαν μήνες πέρασαν χρόνια και εμείς με τις φήμες ασχολούμαστε ακόμα. Οι φήμες λένε αυτά για εσένα...αυτα για μένα...τούτα για εκείνον μα τι θα γίνω;

Βλέπω τη χώρα να καταρρέει και οι φήμες λένε πώς είμαστε ωραίοι...

Ας μαζευτούμε...ας ενωθούμε...σα μια γροθιά να αντισταθούμε, σε όλα εκείνα που μας διχάζουν σε ψευτοδίλημμα που μας βουλιάζουν.

Αν ο καθένας τεκμηριωμένα παίρνει το λόγο ένας προς ένας, τότε οι φήμες δε θα έχουν θέση και η σύνεση θα κυριέψει. Και οι εξόριστοι θα επιστρέψουν καινούριο αέρα για να εμπνεύσουν.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.