sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Phil Hellmuth ειμαι. Πως και ρωτας?
el_cabron Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 E, κοίτα, αυτά μοιράζονται στον καφέ... Σήμερα σου δίνω τόσα, άυριο εσύ τόσα... Ξέρεις τί δυνατότητες έχει ένα καφεδάκι;;;
Σπυριδούλα Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Phil Hellmuth ειμαι. Πως και ρωτας? εγκυκλοπαιδικά Ξαναρωτάω, του ΗΜ, τους ΜΜ και τις άλλες ειδικότητες πως τους βαθμολογεί η συντονιστική ομάδα? μια απάντηση μπορώ να έχω? 4 συντονιστές είστε μέσα και 1 κρυφός = σύνολο 5. θα απαντήσει κανείς?
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 ενα νουμερο ειναι φιλ...δεν λεει κατι...
el_cabron Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Καλά και αυτό που λες είναι σημαντικό, αλλά εγώ ρωτώ και το άλλο: Ποια η χρηστικότητα της φήμης εάν δεν μπορώ να δω εγώ τα -ομολογουμένως- πολύ καλά ποστ του AlexisPap; Για μόστρα υπάρχει; Ηλιοχορέ κάνεις λάθος! Θα μπορούσε να εξεληχθεί σε ένα πολύ καλό ευρετήριο!
Σπυριδούλα Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Καλά θα δούμε για παραπέρα. Προς το παρόν στην απλούστατη ερώτηση μου, θα απαντήσει κάποιος από τους συντονιστές?
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Ηλιοχορέ κάνεις λάθος! Θα μπορούσε να εξεληχθεί σε ένα πολύ καλό ευρετήριο! δεν διαφωνω σε αυτο που λες. αν παρεις ομως τη ροη που εχει η επισκεψη σε αυτο το φορουμ, δεν παιζει και τοσο ρολο. γιατι? καποιος εχει μια απορια. μπαινει, χρησιμοποιει την αναζητηση και ας πουμε βρισκει το αντιστοιχο θεμα που τον αφορα. διαβαζοντας το, με λιγη εμπειρια αλλα και πολλες φορες αυταποδεικτα, διαφαινεται ποια ειναι η καλυτερη λυση. απλα αν ειχε η συγκεκριμενη απαντηση και μια καλη βαθμολογια, θα αποτελουσε ισως ενα ακομη διαπιστευτηριο.
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Κι εσύ που ξέρεις ότι υπάρχει κρυφός κυνηγός???? Άντε πιες καμιά ρακί και την απάντηση ... Αύριο.
el_cabron Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 δεν διαφωνω σε αυτο που λες.αν παρεις ομως τη ροη που εχει η επισκεψη σε αυτο το φορουμ, δεν παιζει και τοσο ρολο. γιατι? καποιος εχει μια απορια. μπαινει, χρησιμοποιει την αναζητηση και ας πουμε βρισκει το αντιστοιχο θεμα που τον αφορα. διαβαζοντας το, με λιγη εμπειρια αλλα και πολλες φορες αυταποδεικτα, διαφαινεται ποια ειναι η καλυτερη λυση. απλα αν ειχε η συγκεκριμενη απαντηση και μια καλη βαθμολογια, θα αποτελουσε ισως ενα ακομη διαπιστευτηριο. Αυτό που λες ισχύει για μέλη-αλεξιπτωτιστές. Μέλη σαν εσένα όμως, θα βοηθηθούν πολύ από αυτό.
Σπυριδούλα Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 βρε θα δούμε ποιος βοηθιέται και πως. προς το παρόν απάντηση θα πάρω ή όχι? δεν θα πάρω γιατί δεν υπάρχει! δεν υπάρχει? και πως βαθμολογούνται τα υπόλοιπα χιλιάδες μέλη?
Recommended Posts