Γιάννης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2010 Ωπα! Να ΄σου που χρησιμεύει η φήμη...Έχεις φήμη - δίνεις φήμη!
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ χρήσιμο να γνωρίζουμε το ποιος μας έχει δώσει την φήμη... Στην αρχή υπήρχε αυτή η παράμετρος, μετά αφαιρέθηκε! Γιατί;
Chilon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 είναι πολύ χρήσιμο να γνωρίζουμε το ποιος μας έχει δώσει την φήμη...Γιατί είναι χρήσιμο;
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 νομίζω πως το χρήσιμο είναι να ξέρει κανείς τη δημοσίευση για την οποία πήρε φήμη καθώς και ποια μηνύματα ενός συγκεκριμένου θέματος έχουν αξιολογηθεί θετικά
MAKAP Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Το πρώτο γίνεται, γιατί αν ανοίξεις τον Πίνακα Ελέγχου, στο κάτω μέρος της σελίδας παρατίθενται τα τελευταία σου μηνύματα που βαθμολογήθηκαν και τα σχόλια των βαθμολογητών. Το δεύτερο, έχει ξανασυζητηθεί και θεωρώ ότι θα είναι χρήσιμο.
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 σε ευχαριστώ MAKAP και εγώ το βλέπω αλλά νόμιζα πως ήταν προνόμιο του διαχειριστή
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Θα επανέλθω κι εγώ στην παλιά σκέψη μου, ότι θα ήταν καλό να είναι εμφανές ποια μηνύματα έλαβαν πόντους φήμης. Όχι μόνο στον συγγραφέα τους, αλλά σε όλα τα μέλη.
MAKAP Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Κάθε χρήστης μπορεί να βλέπει τα βαθμολογημένα μηνύματά του αλλά δεν βλέπει ποιός τον βαθμολόγησε (ακόμη). Αυτό που δεν έχω καταλάβει, ακόμη είναι ο βαθμός που μπορεί να βάλει ένας χρήστης (όχι συντονιστής). Από όσα γνωρίζω, όταν ενεργοποιήσεις τη φήμη του βαθμολογούμενου, ανοίγει ένα παράθυρο, το οποίο σου επιτρέπει να καταχωρίσεις ένα σχόλιο αλλά δεν έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το βαθμό που θέλεις να βάλεις αλλά το σύστημα βαθμολογεί μόνο του. Συνάδελφοι Συντονιστές/στριες, η διαδικασία είναι αυτή ή κάνω κάτι λάθος;
miltos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Σαφώς και είναι χρήσιμο να φαίνεται ποιος δίνει τη φήμη. Επιβάλλεται θα έλεγα. Αλλιώς είναι απλά "φήμες"
Chilon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Η "δύναμη" αξιολόγησης καθορίζεται ως εξής: - Κάθε 1000 posts, ένας επιπλέον πόντος "δύναμης". - Κάθε 100 πόντους φήμης, ένας πόντος "δύναμης". Για παράδειγμα, ο εκλεκτός συνάδελφος MAKAP έχει δύο πόντους από τα posts και έναν από την φήμη του. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Αλλιώς είναι απλά "φήμες" Τί σημαίνει αυτό, συνάδελφε;
Recommended Posts