Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Aυτό ρωτησα κι εγω, αλλα ας σωσουμε μια πιστωση χρονου να μαθουν το νεο εργαλείο...

Εγω θα ειχα ηδη πελαγωσει στη θεση τους...

Παλι καλα που μπορεσανε να κανουνε και τα βασικα.

Υπομονη.

Δεν έχω πρόβλημα με το χρόνο, ας πάρουν όσο χρειάζεται, απλά, σήμερα σκέφτηκα να ανοίξω τη σχετική καρτέλα και, αναγκαστικά, ανάρτησα την ερώτηση.

Δημοσιεύτηκε

Αφήστε λίγο παιδιά να το δούμε διότι οι ρυθμίσεις είναι πολλές και θέλουν προσεκτικό "πείραγμα" για να μη γίνει καμία πατάτα.

Θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

Δημοσιεύτηκε

Σας ενημερώνω ότι η επιλογή της αναλυτικής εμφάνισης φήμης θα ενεργοποιηθεί σύντομα μόλις ολοκληρωθούν κάποιες απαραίτητες ρυθμίσεις και δοκιμές.

• 2 months later...
Δημοσιεύτηκε

1. Παιδιά, μετά το ψαλίδισμα των 10 πόντων από όλους στη νέα πλατφόρμα, ισχύει ακόμη ότι για να δώσεις φήμη πρέπει να έχεις 30 βαθμούς; Ή αρκούν οι 20;
  2. Επίσης, υπάρχει ακόμη η ζυγαριά που φαινόταν παλιά;
  3. Τέλος, το πράσινο και το κόκκινο βελάκι που εμφανίζονται στο κάτω δεξιά μέρος του ποστ, τι είναι;

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

3. είναι για τη φήμη.

άρα θες 3 πόντους ακόμη αν ισχύει το 30.

θα στους δώσω αμέσως. κάτσε όμως να βρω ποστ σου που δεν έχει ερωτηματικό στο τέλος

Δημοσιεύτηκε

θα στους δώσω αμέσως. κάτσε όμως να βρω ποστ σου που δεν έχει ερωτηματικό στο τέλος

Αρκεί να λέω τίποτα ουσιαστικό και όχι καμιά σαχλαμάρα, αλλιώς μην βάλεις, για να μην πάνε τζάμπα οι βαθμοί.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Δημοσιεύτηκε

Δεν έχει καταργηθεί η φήμη? Εγώ δεν βλέπω καμία φήμη, ούτε σε μένα ούτε σε άλλους...

Η φήμη φαίνεται στο προφίλ κάθε χρήστη.

Αλλά δεν φαίνεται, όπως στην προηγούμενη πλατφόρμα, ο χρήστης και το post για το οποίο έδωσε φήμη.

Δημοσιεύτηκε

Η φήμη φαίνεται στο προφιλ του καθενός και αποδίδεται με τα τα βελάκια κάτω δεξιά του post

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.