myri Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 μη λες μεγάλες κουβέντες που ξέρεις σε κανένα χρόνο που θα έχουμε σκοτώσει όλες τις μυγες θα κάνουμε ουρά για να μας πάρουν ..... σκέψου θα μας δίνουν 30ευρώ το κομμάτι
[email protected] Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 ..... σκέψου θα μας δίνουν 30ευρώ το κομμάτι cuuuuuuuuuult!!!!!:lol: το ''ρουφιανόσημο''!!!!!:lol: τα πάντα έχουν την τιμή τους..........εγώ και για 10 όλα τα σφάζω,όλα τα μαχαιρώνω!!! Μεροκάματο,σειράαααααααα!!!!!:lol: 10 ημιυπαίθριοι τη μέρα,πάλι θα βγει το μεροκάματο!!!Θα είναι και μεγάλη μου τιμή να εξυπηρετήσω και πάλι το κράτος τώρα που περνάει δύσκολες ώρες!
akius Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 εγω σκεφτομαι αναποδα απο σενα ζαβι.... θα πηγαινω να τους λεω για να ΜΗΝ σας κανω καταγγελια 300.... και αφου τα παρω θα τους κανω !!! ενα πραγμα σαν τους ρουφιανους επι κατοχης...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 θα πηγαινω να τους λεω για να ΜΗΝ σας κανω καταγγελια 300.... και αφου τα παρω θα τους κανω !!! Φίλε μόλις έγινες κ εσύ Θ-Ε-Ο-Σ!!!!! Μλκ θα πεθάνω απο τα γέλια απόψε!!!!!!!!!!!:lol: akius = ΚΑΛΤΙΛΑ!!!!!!!!!!!! πολύ σωστός φίλε,εξ'άλλου έχουμε και τέκνα να θρέψουμε!!!!!!
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Σε σεμινάριο που παρακολούθησα πριν λίγες εβδομάδες για το θέμα ΚΕΝΑΚ και επιθεωρητών, μας είπαν ότι ο ρόλος του επιθεωρητή θα είναι να καταγράφει και τις παρανομίες. Αυτό τουλάχιστον λέγετε. Πάω λοιπόν να παρακαλέσω τον γείτονα, να μου δώσει την κουκούλα του παππού του, για τον οποίο ακούγονται πολλά στη γειτονιά για το ρόλο που έπαιξε στην κατοχή. Έχουν αφήσει τον κάθε ένα να κάνει ότι του κατέβει, έχει βιαστεί το περιβάλλον και η οικοδομή ολόκληρη και τώρα το φίδι από την τρύπα θα το βγάλει ο μηχανικός, οποίος έχει και αυτός μεγάλο μέρος ευθύνης. Κατά πολύ μικρότερο όμως από του κράτους....
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 ωραίο αυτό με τη ρουφιανιά. Θα γελάσουμε .......και θα πέσει και ξύλο εικάζω αρκετό !!!
alexliz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 Ρε παιδιά, σήμερα υπάρχει μηχανικός που μελετά κατοικίες και περιλαμβάνει και ημιυπαίθριους στην κάτοψή του; Έτσι, ρωτάω...
akius Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 ειναι επιλογη πελατη......βαλτους και θα δουμε ειναι συνηθως η απαντηση....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα