Archytas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Εμένα γιατί δεν με παίζετε ? Και επίσης επιδιώκουμε ανάπτυξη πλαστικών αρθρώσεων και αν ναι με τι q? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saltapidas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Εμένα γιατί δεν με παίζετε ?Γιατί είσαι κακό παιδάκι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Εμένα γιατί δεν με παίζετε ? Archytas.... με προσβάλεις! για 'σένα έγραψα το #147! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 και για να εχουμε καλο ερωτημα, προτιματε σε 2οροφα χωρις μαλακο: Α) ως προς q 1) q=3,5 2) q=1,5 ως προς ικανοτικο 1) με 2) χωρις Γ) ως προς τοιχωματα 1) με επαρκεια 2) χωρις υγ. στα πολυώροφα η συνηθης πρακτικη ειναι επαρκεια χωρις ικανοτικο με q=3 ή q=3,5 σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saltapidas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 α) Όποιο θες β) Αν είναι κανονικό κτίριο χωρίς πρόβλεψη, χωρίς ικανοτικό γ) Χωρίς επάρκεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solum Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 sundance: Σε διώροφο δε θέλω τοιχώματα. Για τα πολυώροφα εφαρμόζω την πρακτική που λες στο υ.γ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 δεν ρωταω κανονιστικα τι πρεπει να εφαρμοστει, αλλα στην πραξη τι εφαρμοζει ο μελετητης. πχ πολλοι στα 2οροφα είτε βαζουν τοιχωματα ή λύνουν με q=1,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archytas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 πχ πολλοι στα 2οροφα είτε βαζουν τοιχωματα ή λύνουν με q=1,5 Πάντα εξαρτάται από την κάτοψη και μορφή του κτιρίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solum Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 sundance: Γιαυτά που εφαρμόζω σου απάντησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 ok Solum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα