ΝΕΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Γνωρίζει μήπως κανένας τη διαδικασία για την ανέγερση σε οικόπεδο εντός σχεδίου εκκλησίας άλλου δόγματος, και συγκεκριμμένα Ευαγγελικής Εκκλησίας?
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Που βρίσκεις δουλειές; ... Νομίζω ότι πρέπει να πάει στην πολεοδομία κατά 99%
ΝΕΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Ξεκάρφωτη μου ήρθε από το πουθενά. Οχι ότι θα την κάνω κιόλας. Απλά τη διαδικασία με ρώτησαν και να δώσω μια προσφορά...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Λογικά θεωρείται σαν ιδιωτική μελέτη... Τι να σου πω! Ο zavi θα τα ξέρει αυτά...
ΝΕΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Εχω την αισθηση ότι θα πρέπει πέρα από τα πολεοδομικά να μπέξω με άδειες από Υπ. Παιδείας & Θρησκευμάτων, με άδειες από την οικεία Μητρόπολη, ...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Για εκκλησια γενικα: Πας πολεοδομια απλα θελει και εγκριση απο ανοδομια.. Τωρα για καθε αλλο θρησκεμα..ΔΕΝ ξερω... Προσοχη στη υπολογισμο των αμοιβων και στα Στατικα νομιζω αλλαζει η σπουδαιοτητα..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα