thanasis3 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 https://secure.progesoft.com/en/list Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2016 ερώτηση με τις πληρωμές μέσω κάρτας είχατε κάποιο πρόβλημα λόγω capital controls ή όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2017 Οχι για αγορές σε €, εντός Ευρώπης. Για αγορές σε συνάλλαγμα (πχ σε $ από Κίνα) χρειάζεται κάρτα εξωτερικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiderman Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 (edited) Με mastercard από πειραιώς που το πήρα κανένα πρόβλημα, βέβαια μπορείς να το πάρεις και από την 3dr ίδια τιμή πρέπει να έχει. Edit όντως ίδια τιμή έχει: https://dl.dropboxusercontent.com/u/95332179/%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE%20progecad.png Edited Ιανουάριος 4 , 2017 by Spiderman Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Πάντως εγώ που το δοκίμασα από θέμα ταχύτητας είναι πολύ ποίο αργό απο το Autocad αλλά για τα λεφτά του αξίζει. Εχει και βιβλιοθήκη με ηλεκτρολογικά σύμβολα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
parth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2017 Πάντως εγώ που το δοκίμασα από θέμα ταχύτητας είναι πολύ ποίο αργό απο το Autocad αλλά για τα λεφτά του αξίζει. Εχει και βιβλιοθήκη με ηλεκτρολογικά σύμβολα . Ποια εκδοση (Χ64 ή Χ32)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2017 X64. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiderman Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2017 (edited) Σε τι ειναι πολυ πιο αργο απο το autocad? Σε 90 mb αρχειο με ορθοφωτοχαρτες xref προφορτωμενους μου το ανοιγει σχεδον στον μισο χρονο, οπου αν βαλω μεσα και το χρονο εναρξης του προγραμματος γινεται πραγματικα μισος ο χρονος. Στο ιδιο αρχειο το σκρολ ζουμ στο proge μου δουλευει σαφως καλυτερα, κυλαει, πιθανον να αναφερεσαι σε εξειδικευμενο lisp. Προσωπικα επειδη αν ειχα original autocad & raster design γιατι σκετο δεν μου χρησιμευει ιδιαιτερα (μεγαλη συζητηση αυτη) θα ηθελε κανα 6000 ευρω ο ενθουσιασμος μου για τα 280 ευρω ειναι νομιζω δικαιολογημενος Edited Ιανουάριος 10 , 2017 by Spiderman Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2022 Το δίνει τώρα (2022) σε προσφορά, κοντά στα 192€ Έκανε καποια βελτίωσή; Τα 3D επεξεργάζονται; Αξίζει λέτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiderman Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2022 Κοίτα μικροβελτιώσεις σίγουρα πιστεύω θα έχει και σαφώς θα τρέχει καλύτερα από προηγούμενα (νέα μηχανή του intellicad), αλλά επειδή είπες 3d θα σου πρότεινα ούτε ακροθιγώς, αποκλείεται με intellicad base να τρέχει καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα