tzouliano Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Γεια σας συνάδελφοι , προσπαθώ τις τελευταίες μέρες να βγάλω άκρη με τη ΔΕΗ σχετικά με ένα θέμα που μου προέκυψε αλλά δυστυχώς δεν βγάζω άκρη μαζί τους. Ίσως καποιος από έσας εδώ στο forum να έχει αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση και μπορεί να μου δώσει τα φώτα του. Η περίπτωση έχει ως εξής πελάτης μου συνταξιούχος έχει στην κυριότητα του κτίριο ( ισόγειο , πρώτος όροφος ) βιοτεχνικό με δύο ανεξάρτητους μετρητές ΔΕΗ και θέλει να εγκαταστήσει Φ/Β 10 kWp. Το κτίριο αυτή τη στιγμή νοικιάζεται σε κάποια εταιρεία. Υπάρχει όμως χώρος εντός του κτιρίου με το δικό του μετρητή ο οποίος δεν νοικιάζεται. Υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστήσει Φ/Β. Έχει κανείς σας αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση ? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
kusta80 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Δεν εχω αντιμετωπιση μια τετοια περιπτωση αλλα με μια πρωτη αναγνωση γιατι να αντιμετωπισει προβλημα?Καλυτερα ειναι να πας να ρωτησεις στη ΔΕΗ.Μονο αυτοι θα ξερουν και θα μπορουν να σου απαντησουν.
pv-t solar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2010 Έχει σημασία σε ποιον ανήκει το ρολόι. Αν είναι μικρή επιχείριση τότε ναι μπορει.
filipos0 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2010 Να σας κάνω μια ερώτηση παιδιά. Το γραφείο μου βρίσκεται σε νόμιμο Δώμα πολυκατοικίας και το ρολόι του είναι στο όνομα μου. Μπορεί η εγκατάσταση ΦΒ να υπαχθεί στο γραφείο μου γλιτώνοντας έτσι τον ΦΠΑ? Θεωρήται ο ελεύθερος επαγγελματίας πολύ μικρή επιχείρηση? Ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα