karanus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2021 (edited) 25 λεπτά πριν, dimitris GM said: γιατι δεν μπορει να παει με το "λστ" περι διαχωρισμού??? [εχει να δει και το θεμα των ΘΣΑ...] Έβαλα το ιζ) γιατί η ανάρτηση μιλάει για αλλαγή χρήσης. Οκ, μπορεί κάποιος να τα αναφέρει και τα δύο ώστε να είναι σίγουρος. Edited Ιανουάριος 19 , 2021 by karanus
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2021 δες πώς ισχυει πλεον το αρθρο 29 "ιζ) εσωτερικές διαρρυθμίσεις, καθώς και εργασίες αλλαγής χρήσης για τις οποίες σύμφωνα με το άρθρο 5 του ν. 4067/2012, όπως ισχύει, δεν απαιτείται η έκδοση οικοδομικής αδείας, με την προϋπόθεση ότι δεν θίγονται τα στοιχεία του φέροντος οργανισμού του κτιρίου και δεν μεταβάλλονται προς το δυσμενέστερο τα φορτία και η κατηγορία σεισμικής σπουδαιότητας σύμφωνα με τον ΕΑΚ". λστ) διαχωρισμό οριζoντιων ιδιοκτησιών
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2021 οτι ο διαχωρισμος μιας ΟΙ σε "τρεις" ειναι ανεξαρτητη ενεργεια ενω οι διαρρυθμισεις πανε μαζι με την αλλαγη χρησης Και ολα τελουν υπο το πλαφον των 25.000 της παρ. "θ" [εδω δεν βλεπω ΕΕΔΜΚ λογω ποσού] τις καλησπερες μου 1
l_zrs Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2021 3 λεπτά πριν, dimitris GM said: οτι ο διαχωρισμος μιας ΟΙ σε "τρεις" ειναι ανεξαρτητη ενεργεια ενω οι διαρρυθμισεις πανε μαζι με την αλλαγη χρησης Και ολα τελουν υπο το πλαφον των 25.000 της παρ. "θ" [εδω δεν βλεπω ΕΕΔΜΚ λογω ποσού] τις καλησπερες μου Στο σύνολο είναι 100τμ, λές να φύγει ανω των 25κ.?
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2021 εγω θα ελεγα "ναι"..... αλλα αυτος που κανει μια τετοια επενδυση δεν εχει κανει εναν προυπολογισμο εξοδων...???....
l_zrs Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2021 οχι ακόμα, σημερινό είναι.. ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και το χρόνο
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2021 για τις νέες ΕΕΜΚ θα πρέπει να βγάζουμε ΗΤΚ ή αυτό ισχύει μόνο για τις Ο.Α. ?
lefterhs Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2021 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2021 Σύμφωνα με τις απαντησεις που έδωσε το ΤΕΕ στην παρουσίαση της ΗΤΚ, ναι και οι ΕΕΜΚ θέλουν ηλεκτρονική ταυτότητα.
Elounda Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2021 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2021 (edited) Που το λέει αυτό? Εγώ είχα ακούσει σε όσες ΕΕΜΚ έχουν επίβλεψη. Το ΤΕΕ δεν νομοθετει, πρέπει να ξεκαθαριστεί από το υπουργείο. Η Υ.Α μιλάει για ενημέρωση σε περίπτωση ΕΜΜΚ που μεταβάλει στοιχεία κτηριου. Ενημέρωση όχι υποβολή On 4/3/2021 at 5:00 ΜΜ, lefterhs said: Σύμφωνα με τις απαντησεις που έδωσε το ΤΕΕ στην παρουσίαση της ΗΤΚ, ναι και οι ΕΕΜΚ θέλουν ηλεκτρονική ταυτότητα. Edited Μάρτιος 17 , 2021 by Elounda
Recommended Posts