terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Μετα το περας του 6μηνου και τη λήξη της αδειας μικρης κλίμακας, μπορει να γινει ανανεωση??? Τι απαιτείται γιαυτό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 Συνάδελφοι γεια σας... Πρωτη φορα μου ζητάνε κατι και θα ήθελα καποια βοήθεια.. Προκειται για αλλαγή όψεως εισόδου πολυκατοικιας. 1.Αντικατάσταση κουφωμάτων με ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ των ανοιγματων... Επίσης η πόρτα εισόδου τώρα είναι λευκή και οι ένοικοι θέλουν να μπει σε χρώμα ξύλου 2.Αντικατασταση των πλακών μαρμάρων που υπαρχουν ως επιστρωση στην οψη της εισόδου με επενδυση πετρας Χρειάζεται για αυτά άδεια εργασιών μικρής κλίμακας ή επειδή πρόκειται για αλλαγή κουφωμάτων με αλλαγή διαστάσεων και χρωματος της πόρτας να πρεπει να βγει κανονικά άδεια? Σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 Δεν μπορεις με μικρη κλιμακα... Πας με κανονικη αδεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
catherine76 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 Συμφωνώ με terry. Ειδικά, για τη διεύρυνση των ανοιγμάτων θες σίγουρα οικ. άδεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 Αν η αλλαγή των διαστάσεων των ανοιγμάτων είναι στο κέλυφος του κτιρίου θα χρειαστείς και μελέτη ενεργειακής απόδοσης. Είναι απαραίτητη για οικοδομικές άδειες από 1/10/2010 και μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos4a Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Συνάδελφοι να κάνω μια ερώτηση... σε κατάστημα προ του 55 (χωρίς οικοδομική άδεια), σε περιπτωση που θέλω να αλλάξω εξωτερικά κουφώματα και να τοποθετήσω καινούρια με μεγαλύτερο άνοιγμα, 'η να μεταφέρω κάποια, να υποθέσω ότι πάλι δεν με "πιάνει" το μικρής κλιμακας και θέλω οικοδομική άδεια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albireo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 σωστά, giorgos, χρειάζεται οικοδομική άδεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos4a Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2010 οκ ευχαριστω (εστω και καθυστερημενα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 νομίζω με άρθρο 22 δεν απαιτείται οικοδομική άδεια για αλλαγή κουφωμάτων. Θα ήταν και υπερβολικό κατά τη γνώμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 για την ακρίβεια με άδεια εργασιών μικρής κλίμακας δεν απαιτειται άδεια εφόσον δεν γινεται χρήση σκαλωσιάς και τα κοιφώματα είναι ίδια με τα παλιά από ότι θυμάμαι θέλει εγκριση ΕΠΑΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts