chris_gr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 ... και ότι είναι κύριος του 100% της ιδιοκτησίας 1
nzikos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Συγγνώμη εκ των προτέρων εάν η ερώτηση μου έχει ξαναγίνει, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τι υποχρέωση - εάν υπάρχει - για ΙΚΑ όσον αφορά επιχρίσματα και ελαιοχρωματισμούς σε αυτές τις κατηγορίες εργασιών που εντάσσονται στη μικρής κλίμακας.
myri Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 κανονικά για όποια οικοδομική εργασία κάνεις υπάρχει ΙΚΑ
nzikos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Ποιο είναι επομένως το επόμενο βήμα που πρέπει να γίνει μετά την έκδοση της άδειας μικρής κλίμακας? Πηγαίνω στο ΙΚΑ τους λέω τι εργασίες κάνω και μου βγάζουν τι πρέπει να πληρωθεί ή μήπως συντάσσω αναλυτικό προυπολογισμό μέσα από το πρόγραμμα αμοιβών και έχω έτοιμο τον πίνακα?Ευχαριστώ για την άμεση προηγούμενη απάντηση!
proteas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 έχω την εντύπωση οτι είναι η ίδια διαδικασία και με την έγκριση εργασιών λόγω επικινδυνότητας. Παίρνεις πρώτα την άδεια και εν συνεχεία με Πίνακα 3 καταθέτεις στο αρμόδιο κατάστημα ΙΚΑ.
John-Alex Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Το δεύτερο είναι ότι πιο τεκμηριωμενο άρα και το πιο σωστό. Πήγαινε έναν αναλυτικό προυπολογισμό (πίνακας 3). Τουλάχιστον στην περιοχή της Λάρισας αυτό μου ζήτησαν δεν νομίζω να διαφοροποιούνται τα πράγματα απο περιοχή σε περιοχη.
nzikos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
maratho Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέα μηχανικός και μου έχουν αναθέσει έκδοση άδειας για περιφραξη οικοπέδου με συρματόπλεγμα σε εκτός σχεδίου περιοχή. Καταρχήν θέλω να ρωτήσω τι δικαιολογητικά χρειάζονται πέρα από τοπογραφικά και τα συμβόλαια και δεύτερον αν περνάει από ΕΠΑΕ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Για δες εδώ: http://www.michanikos.gr/showthread.php?p=321072#post321072
Recommended Posts