kostassid Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Γεια σε όλους, θα ηθελα να ρωτησω, αν πληρωνεις για να βγαλεις αδεια εργασιών μικρης κλιμακας για μικροεργασιες σπιτιου οπως βαψιμο, κουφωματα και καινουρια κουζινα(επιπλα) 1
Adavis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Τι θέλεις να πεις; Αν πληρώνεις τον μηχανικό ή αν έχει αμοιβή;
EEFTHIM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 η άδεια μικρής κλίμακας υποβάλλεται από τον ιδιοκτήτη στην πολεοδομία και δεν έχει αμοιβές. Μηχανικός δεν παίζει κανένα ρόλο στην ιστορία και καλά κάνει γιατί είναι μπλέξιμο
kostassid Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 μηχανικος ειμαι εγω και δεν ξεω αν πρεπει να βγαλω υποχρεωτικα τετοια αδεια η οχι.Υπαρχει περιπτωση να μπλεξω σε καποια περιπτωση?
civil power Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Υπαρχει εντυπο αιτησης που φαινονται και οι εργασιες που απαιτουν αδειες μικρης κλιμακας. Αν θες στειλε e-mail να σου στειλω ενα αντιγραφο....
Adavis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Το έχεις ηλεκτρονικά civil power; Θα το ήθελα και εγώ αν είναι εύκολο...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Στις πολεοδομίες ζητάνε τοπογραφικό, τεχνική περιγραφή εργασιών, έγκριση αρχαιολογικής υπηρεσίας, Δασαρχείο (αν είναι εκτός σχεδίου) κ.α. Σίγουρα, κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει ο ιδιοκτήτης οπότε χρειάζεται ο μηχανικός. Το θέμα είναι "ου μπλέξεις", γιατί άλλο να πεις σου κάνω το τοπογραφικό, κάνει τόσο και ψάξε εσύ (ο πελάτης) να βρεις άκρη με την πολεοδομία, και άλλο να πεις θα βρω εγώ άκρη με την πολεοδομία... Πόσο κοστίζει σε αυτήν την περίπτωση;
civil power Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Οχι adavis σε εντυπο, θα το σκαναρω να στο στειλω αν θες...
Adavis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 Όχι σε έντυπο το έχω και εγώ! Thanks πάντως...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2007 Το έχω σε pdf αν σ' ενδιαφέρει....
Recommended Posts