xenia Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Αν δημιουργήσω ενα αρχειο μετά το σημείο επαναφοράς σε ενα αλλο partition (οχι το C) χανετάι και αυτό αν επαναφέρω το pc?
CVENG Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Αν δημιουργήσω ενα αρχειο μετά το σημείο επαναφοράς σε ενα αλλο partition (οχι το C) χανετάι και αυτό αν επαναφέρω το pc? Αν και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος, λογικα θα πρεπει ! Παντως για καλο και για κακο κανε και ενα γενικο backup !
xenia Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 ενταξει θα το ψάξω ευχαριστω για τη βοηθεια
myri Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 επειδή άλλαξε το λ αντικαθσιτώ στον πίνακα των συντελεστών τα λ&λ' με 0,23253 ανοιγω νεο αρχείο > στον πίνακα αρχικές τιμές τα λ μου είναι ορθα > περνώ τα δεδομένα μου > φτάνω στα δεδομένα ΤΕΕ όπου βγαίνει το μήνυμα πως υπάρχει πρόβλημα με το λ , αν και στο κουτι βάζει το νέο λ που έχω ορίσει ακολουθως αρνήται να επιλύσει τα του ΤΕΕ βγάζει αποτελέσματα μόνο για την Πολεοδομία κάνω κάτι στραβό;
erling Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 πέτα το βρε myri.... εγώ το έχω μόνο για τα φορολογικά του ιδιοκτήτη (την παλιά έκδοση εννοείται) Τώρα που έγινε γρήγορο και το πρόγραμμα του ΤΕΕ.....
jkar Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 κανένα πρόβλημα εδώ με την έκδοση 3.01.0075 (22/6/2008), μήπως φταίει κάτι άλλο ; η CIVIL τί λέει ;
myri Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 η Civil δεν απαντούσε ούτε όταν είχα τη συνδρομή erling τελικά και εγώ για τον ιδιοκτήτη θα το κρατήσω τόσο χρόνο που έχω αφιερώσει στο πρόγραμμα θα έλυνα τα φορολογικά στο χέρι (και τις πράξεις)
erling Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Από την εποχή που άλλαξε το ιδιοκτησιακό (Γαρδος σε civiltech) εγώ χαλάστηκα. Όχι γιατί εξαγοράστηκε, αλλά γιατί έχασα την επαφή που είχα με κάποιον συνάδελφο μηχανικό.
evaki Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Παρεπιμπτόντως μου τηλεφώνησαν σήμερα από την Civil Tech και μου δίνουν το πακέτο του 2010, με έκπτωση 50% + ΦΠΑ.
erling Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 σφίγγουν οι ποποί ή ας πιάσουμε όσους μπορούμε γιατί από του χρόνου δεν θα μπορούμε κανένα??
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα