Nrg Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Καταρχην η επιλογη σου οσο αφορα το μερος ειναι πολυ καλη, θα ειμαστε και γειτονες (25 χρονια στη Λεπτοκαρυα αισιως)! Απο τη στιγμη που θελεις να εισαι νομιμος και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο (και πολυ καλα κανεις), πως γινεται σε εκτος σχεδιου να χτισεις σε ενα στρεμα 50τμ νομιμα;
pegiavass Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 pegiavass, προτείνεις πλήρως αποπερατωμένο.Και μηχανικό να ελέγξει. Τι να ελέγξει ο μηχανικός? Αν έβαλε καλά τα πλακάκια ή τα ρουμπινέτα και τις πόρτες? Εγώ προτείνω, αν κάποιος θέλει να αγοράσει, αγορά από σχέδια και πρόσληψη μηχανικού για έλεγχο σε όλα τα στάδια κατασκευής. Μόνο έτσι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δεν είμαι μηχανικός για να ξέρω αν μπορεί να ελεγχθεί ένα αποπερατωμένο σπίτι από μηχανικό. Γράψε λάθος. Πάντως επιμένω στο έτοιμο. Γλυτώνεις από πολλή σκασίλα. Και ξαναλέω: παθών και μαθών.
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Ενα σπιτι μπορεί να ελεγχθεί σε τέτοιο σημείο που ειναι σαν να το χτίζεις μονος σου. Απλα επιβεβαιώνεις εαν ειναι λεμόνι ή σπίτι.
erling Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 pegiavass, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να αναλύσεις αυτό το "παθών και μαθών"
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα