evelinakal Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 ευχαριστώ πολύ myri! Πρέπει να ρωτήσω στην Πολεοδομία πότε συνεδριάζουν και να τους τα πάω τότε εγώ? Ή απλά τα καταθέτω και τα δίνουν από τα Πολεοδομία? καλημέρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 η διαδικασία διαφέρει από Πολεοδομία σε Πολεοδομία συνήθως γινεται υπηρεσιακώς μην αγχώνεσαι, κανε μια ερώτηση κατα τον έλεγχο των Αρχιτεκτονικών Link to comment Share on other sites More sharing options...
evelinakal Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 1000 ευχαριστώ για τις απαντήσεις myri! καλημερα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gspiridakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 (edited) Αγαπητοί συνάδελφοι θέλω σας παρακαλώ άμεσα την βοήθεια σας για ένα θέμα. Έχω βγάλει άδεια κατεδάφισης για ένα παλιό πέτρινο κτίσμα αλλά αποφάσισα να κρατήσω μερικούς τοίχους. Από την πολεοδομία μου λένε ότι πρέπει να κάνω αναθεώρηση της άδειας και να φαίνεται ακριβώς τι κρατάω! ισύχει κάτι τέτοιο;; πείτε μου σας παρακαλώ, διότι το βρίσκω εντελώς παράλογο! Από οσο έχω ψάξει δεν έχω βρει τίποτα σχετικό. Σας ευχαριστώ.Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας.Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες ΣυμμετοχήςManolis gon Edited Νοέμβριος 2 , 2014 by Manolis gon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2014 Σωστά λένε, ο ΕΔ πρέπει να δει κατεδαφισμενο ότι εχεις πει ότι θα κατεδαφίσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα