DimitraPar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2010 Καλημέρα, Μου δημιουργήθηκε η εξής απορία και οφείλω να ομολογήσω πως έψαξα και δε βρήκα κάτι σχετικό στο forum. Για εγκατάσταση 20KW Φ/Β σε μη άρτιο οικόπεδο (εκτός σχεδίου), έχω πάρει όλες τις σχετικές άδειες αρχαιολογία, Δ/νση Αγροτικής ανάπτυξης, Δασαρχείο και προχωρώ σε έκδοση άδειας (ή έγκριση εργασιών όπως αναφέρει ο νόμος), αφού θα υπερβώ τα 2,5μ. ύψους του panel, λόγω του ότι θα χρησιμοποιηθούν tracker. Γνωρίζει ή έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον; Δεν έχω ιδέα τι χρειάζεται από μελέτες και βάσει ποιών δεδομένων ορίζονται οι αμοιβές και το ΙΚΑ; Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Δήμητρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudel7878 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Θα πας με τα δικαιολογητικά μιας κανονικής οικοδομικής άδειας. Αμοιβές, ΦΕΜ, Αναλήψεις και αναθέσεις μελετών κλπ και αρχιτεκτονική μελέτη (τοπογραφικο, διάγραμμα κάλυψης, κατόψεις όψεις τομές). Όσον αφορά τον προϋπολογισμό θα πας με αναλυτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitraPar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Δηλαδή όταν μιλάμε για "έγκριση εργασιών", εννοούμε έκδοση οικοδομικής άδειας, έτσι δεν είναι; Και εκτός από τις μελέτες που αναφέρεις θα πρέπει να προσκομίσω και στατική μελέτη για τα πέδιλα που θα στηρίζουν τα tracker; Ευχαριστώ πάρα πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudel7878 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Ξέχασα να σου πω ότι αυτό άλλαξε με το νέο νόμο για τα φωτοβολταϊκά. Λάθος μου. Πια πάνε όλα με μικρής κλίμακας. Ούτε σχέδια ούτε τίποτα. Τσέκαρε το όμως και στην πολεοδομία σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitraPar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Ακόμα και στην περίπτωση που υπερβαίνω τους όρους που θέτει ο προηγούμενος νόμος (βλ. ύψος); Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudel7878 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Ναι. Ο νέος νόμος σε κάποιο άρθρο λέει ότι το άρθρο του παλιού νόμου που προέβλεπε τις μελέτες αντικαθίσταται με άδεια μικρής κλίμακας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitraPar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 strudel7878, Σ' ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Καλημέρα! Για εγκατάσταση 20kW σε γήπεδο εκτός σχεδίου, δεν χρειάζεται αρτιότητα παιδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpaths Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Ναι για τα εκτός σχεδίου χρειάζεται άρτιο και οικοδομίσιμο οικόπεδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 δεν νομίζω ότι χρειάζεται αρτιότητα για 20kw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα