strudel7878 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Για κάτω από 20 KwP δεν απαιτήται αρτιότητα.
petsis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 ρε παιδιά ο καινούργιος νόμος λέει ότι στα εκτός σχεδίου ανεξαρτήτος ισχύος πρέπει να είναι άρτιο και οικοδομίσημο
Alekan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Κι εγώ αυτό ξέρω! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση που είπε η συνάδελφος 20 κW σε ΜΗ άρτιο εκτός σχεδίου!
stayros Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Στους πολεοδομικούς όρους δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Αν το νέο νομοσχέδιο αναφέρει μόνο σε άρτια και οικοδομήσιμα, επειδή εγώ δεν έχω δει πουθενά τέτοια αναφορά, όποιος μπορεί ας πει σε ποιο σημείο το γράφει για να ενημερωθούμε σωστά και όχι σαν χαλασμένο τηλέφωνο...
zena13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 Για 20 Kw δεν απαιτείται αρτιότητα, πουθενά. Σίγουρα. Έχει ήδη καθοριστεί από το ΦΕΚ 344 του 2009.
DimitraPar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Καλημέρα!Για εγκατάσταση 20kW σε γήπεδο εκτός σχεδίου, δεν χρειάζεται αρτιότητα παιδια; Όχι δε χρειάζεται αρτιότητα. Στο ΦΕΚ 344/20-07-2009 αναφέρει στο Άρθρο 1Β, ότι "Για την τοποθέτηση εγκαταστάσεων Φ/Β συστημάτων ισχύος μικρότερης ή ίσης των 20 KW σε εκτός σχεδίου περιοχές, δεν έχει εφαρμογή η παρ.1 της ανωτέρω περίπτωσης Α ....(Α1. Επιτρέπονται οι εγκαταστάσεις Φ/Β σε γήπεδα άρτια και οικοδομήσιμα.......) Αν έχεις το νόμο ρίξε μια ματιά.. Ελπίζω να βοήθησα..
Alekan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Το κοίταξα, όντως έτσι είναι! Ευχαριστώ!
Icecut Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2010 Όσον αφορά την πολεοδομία έχω να πώ πως απαιτείται άδεια εργασιών μικρής κλίμακας.Πρόσφατα κατέθεσα πλήρη φάκελο και σύμφωνα με το νέο νόμο για τα Φ/Β δεν απαιτείται κάτι επιπλέον απο την πολεοδομία.Τώρα για την αρτιότητα του γηπέδου τίθεται ένα θέμα καθως κανείς δε ξέρει να σε κατατοπίσει επακριβώς.Πάντως η αλήθεια είναι πως αν δεν είναι άρτιο το γήπεδο,όποιος το έχει ας είνα έτοιμος για πολύ επιπλέον τρέξιμο.
npapadim Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Να ρωτήσω και εγώ κάτι με τη σειρά μου, Στην αρχική αίτηση προς ΔΕΗ απαιτείται ένα μονογραμμικό σχέδιο. Μελέτη της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης (διαστασιολόγηση κλπ) απαιτείται?και αν ναι σε ποιο στάδιο της διαδικασίας? Ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα