SIRADRAB Δημοσιεύτηκε March 13, 2010 at 04:07 μμ Δημοσιεύτηκε March 13, 2010 at 04:07 μμ Δες αν έχεις ορίσει σωστά το σύστημα προέλευσης γιατί το κάθε σύστημα δέχεται ένα ορισμένο εύρος τιμών συντεταγμένων, και μάλλον εκεί έχεις κάνει το λάθος.
GRTOPO Δημοσιεύτηκε March 13, 2010 at 04:39 μμ Δημοσιεύτηκε March 13, 2010 at 04:39 μμ Πρέπει να δίνεις τα στοιχεία με την εξής μορφή: πχ 23ο 15' 23,15'' θα πληκτρολογηθούν ----> 23.152315 σαν να είναι δεκαδικού συστήματος. Δοκίμασε το και τα ξαναλέμε.
apsa Δημοσιεύτηκε March 17, 2010 at 01:17 μμ Δημοσιεύτηκε March 17, 2010 at 01:17 μμ καλησπέρα σας . έχω εγκαταστήσει το coord.gr στον υπολογιστή μου αλλά έχω ένα σημαντικό πρόβλημα : Ενώ προσπαθώ να βάλω τις συντενταγμένες απο το GPS που έχω ( garmin dakota 20 ) και να τις μετατρέψω σε ΕΓΣΑ87 ενώ δέχεται την μια συντενταγμένη "Ε" μετα μόλις βάλω και την δεύτερη συντενταγμένη "Β" και πατήσω Enter , η πρώτη συντενταγμένη κατα κάποιο τρόπο " μηδενίζεται " δηλαδή το 22.56.43,5 γίνεται 22.00.00,0 και φυσικά μου βγάζει εντελώς λάθος συντενταγμένες . Τί κάνω λάθος ; ; ;
Kristiano Δημοσιεύτηκε March 17, 2010 at 01:56 μμ Δημοσιεύτηκε March 17, 2010 at 01:56 μμ Αφενός μεν πρόσεξε στο coord gr να επιλέξεις σαν σύστημα προέλευσης το wgs 84 , αφετέρου δε στις ρυθμίσεις του υπολογιστή διαχωριστής δεκαδικών να είναι η τελεία και των χιλιάδων το κενό
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε March 17, 2010 at 03:36 μμ Δημοσιεύτηκε March 17, 2010 at 03:36 μμ Εαν εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση , δεν αντιμετωπίζεις τέτοιο πρόβλημα, αν είναι όλα σωστά ρυθμισμένα όπως προείπε ο συνάδελφος.
apsa Δημοσιεύτηκε March 19, 2010 at 05:28 μμ Δημοσιεύτηκε March 19, 2010 at 05:28 μμ έχω εγκαταστήσει το coord.gr αλλά μου παρουσιαζει κάποιο πρόβλημα : Βάζω κανονικά μια συντενταγμένη π.χ. 22.54.65,4 και μετα παταω Enter . Την δεχεται την πρώτη , μετά βάζω και την δευτερη π.χ. 39.54.54,6 . Μόλις πατήσω Enter μου 'μηδενίζει" την πρώτη συντενταγμένη σε 22.00.00,0 . Τι κάνω λάθος ; ; ; edit----------------------------------------------------------------------------------------------------------- πήγα στον πινακα ελένχου , τοπικες ρυθμίσεις , στους αριθμούς αλλά δεν μου βγάζουν τα windows vista να διαλέξω συμβολο για διαχωρισμό δεκαδικών ή χιλιάδων . Μου βγάζει μόνο τα ακόλουθα : α)σύμβολο υποδιαστολής , β) πλήθος δεκαδικών ψηφίων, γ) Συμβολο ομαδοποίησης ψηφίων , δ) ομαδοποίηση ψηφίων , ε) σύμβολο αρνητικου μορφη στ) μορφή αρνητικου αριθμού , εμφανηση αρνητικων αριθμων, διαχωριστικο λιστας , συστημα μετρησης, σταθερα ψηφία και χρήση εγγενων αριθμών . Θα το εκτμούσα πολύ εαν με κατατόπιζες γιατι εχω πελαγώσει ! Ευχαριστω εκ των προτέρων edit---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Εαν εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση , δεν αντιμετωπίζεις τέτοιο πρόβλημα, αν είναι όλα σωστά ρυθμισμένα όπως προείπε ο συνάδελφος. . . . . πήγα στον πινακα ελένχου , τοπικες ρυθμίσεις , στους αριθμούς αλλά δεν μου βγάζουν τα windows vista να διαλέξω συμβολο για διαχωρισμό δεκαδικών ή χιλιάδων . Μου βγάζει μόνο τα ακόλουθα : α)σύμβολο υποδιαστολής , β) πλήθος δεκαδικών ψηφίων, γ) Συμβολο ομαδοποίησης ψηφίων , δ) ομαδοποίηση ψηφίων , ε) σύμβολο αρνητικου μορφη στ) μορφή αρνητικου αριθμού , εμφανηση αρνητικων αριθμων, διαχωριστικο λιστας , συστημα μετρησης, σταθερα ψηφία και χρήση εγγενων αριθμών . Θα το εκτμούσα πολύ εαν με κατατόπιζες γιατι εχω πελαγώσει ! Ευχαριστω εκ των προτέρων Παρατήρηση: Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "edit". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias
papathvas Δημοσιεύτηκε April 1, 2010 at 06:04 μμ Δημοσιεύτηκε April 1, 2010 at 06:04 μμ Καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση το πρόγραμμα τόσο σε win 7 όσο κ σε XP αλλά μου βγάζει μήνυμα: "could not create directory:c\program files\common files\κοινή χρήση microsoft \DAO επίσης το ίδιο πρόβλημα μου το εμφανίζει κ όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω και το demo του geocalc ευχαριστώ για όποια απάντηση κ καλό Πάσχα!
lou Δημοσιεύτηκε April 1, 2010 at 07:38 μμ Δημοσιεύτηκε April 1, 2010 at 07:38 μμ παιδιά το ιδιο πρόβλημα με τον papathvas έχω κ εγώ.Το δούλευα κανονικά σε xp sp2 κ μετά απο format που έκανα αναβάθμισα σε sp3 και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω....αν καποιος κομπιουτεράς ξέρει ας μας δώσει τα φώτα του...
pseirak Δημοσιεύτηκε April 12, 2010 at 01:51 μμ Δημοσιεύτηκε April 12, 2010 at 01:51 μμ Το είχα και γω αυτό το πρόβλημα και νομίζω λύθηκε ως εξής: Ψάξτε στο google για τα αρχεία dao350.dll, dao360.dll. Κατεβάστε τα και βάλτε τα στο φάκελο system ή system32 των windows (δε θυμάμαι σε ποιό Μετά από το μενού Έναρξη των Windows, γράψτε στο "Εκτέλεση.." την εντολή CMD. Θα βγείτε στο command prompt. Εκεί γράψτε : regsvr32 dao350.dll Και ENTER regsvr32 dao360.dll Και ENTER LINKS: http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/D/DAO350.DLL/3.51.1608.0/download.html http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/D/dao360.dll/03.60.8618.0/download.html
lou Δημοσιεύτηκε April 12, 2010 at 08:04 μμ Δημοσιεύτηκε April 12, 2010 at 08:04 μμ thanx bro... θα το δοκιμάσω και θα σας πω εαν δουλέυει...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα