Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μετατροπή συντεταγμένων - Coord.Gr


Recommended Posts

καλησπερα,προσπαθω να μετατρεψω απο utm σε εγσα και ενω γραφω π.χ. 134567,32 μου το αλλαζει το προγραμμα αυτοματα σε 134567.00 . υπαρχει καποιο θεμα με το κομμα ή την τελεια? εχω την εκδοση 1.4.6

Edited by xekolla
Link to comment
Share on other sites

Στην έκδοση 1.4 νομίζω μου έκανε και μένα κάτι κουλές στρογγυλοποιήσεις χωρίς λόγο (νομίζω εάν πατούσες tab για να πας από πεδίο σε πεδίο, από Χ σε Ψ το στρογγυλοποιούσε, εάν άλλαζες με τον κέρσορα, το κρατούσε κανονικά - δοκίμασε το) αλλά εάν θυμάμαι καλά από όταν έβαλα νεότερη έκδοση (1.6? ) δεν είχε τέτοιο πρόβλημα..

Link to comment
Share on other sites

εβαλα κ την 1.6 εκδοση αλλα ειχα το ιδιο προβλημα.... στο control panel στο region and language -change the date ,time or number format- region and language-format-additional settings, αλλαξα το decimal symbol σε τελεια. κ το digit grouping symbol σε κομμα κ δουλευει μια χαρα.....

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Bug στο Coord?? Συνέβη το εξής παράδοξο..

Πληκτρολογώ τις συντεταγμένες Χ=432.370, Υ=4223600 (το μέσο της πειοχής μου), και βγάζει ότι ανήκει στο Φ.Χ. ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ και στο 5άρι 6430/3.

Στην πραγματικότητα το σημείο ανήκει όντως σε αυτό το 5άρι, αλλά το 5άρι ανήκει στο διπλανό 50άρι ΕΡΥΘΡΑΙ..(Σημειοτέον είναι και διαφορετικό Φ.Χ. 1:100.000!!!!!)

Καμιά ιδέα γιατί ???

Edited by Thanos83
Link to comment
Share on other sites

μήπως είναι οριακό σημείο του 100αριού????

Τυγχάνει καμιά φορά όταν είναι στα άκρα. Δες τις ΗΑΤΤ συντεταγμένες

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι και ιδιαιτερα οριακό.. ~1200 μ. μέσα από το όριο του 5ριού/50ριου/100ριού...Το ακόμα πιο φοβερο είναι αν πληκτρολογησει κανεις τις συντ/νες στην εφαρμογη της ΓΥΣ που εντοπιζει 5άρι και 50άρι.. Τότε βλέπουμε πώς το συγκεκριμένο 5άρι ανήκει σε 2 διαφορετικά 50άρια (που με τη σειρά τους ανήκουν σε 2 διαφορετικά κατοστάρια)..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Συναδελφοι, εχει κανείς εγκαταστήσει με επιτυχία την 1.6 εκδοση σε Win 7 64bit;

 

Εκανα φορματ χθες και απο γινατι θελω να βαλω την 1.6 και οχι την 1.4.6 που ειχα παντα στα 7ρια. Εκανα τις δοκιμές με τα dll αρχεία, αλλά τζίφος...

 

@Gvarth, καποιο hint ;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.