gio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2022 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2022 Αλλαγή χρήσης από επαγγελματικο χώρο (γραφεία) σε εκπαιδευτήριο υφίστατε;
akis73 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2022 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2022 Γιατί να μην γίνεται; Όμως κατά την προσωπική μου άποψη πας από Σ2 σε Σ3 οπότε θέλει άδεια δόμησης. Δες και το ΦΕΚ 350/Β/2016 μήπως μπορείς να πάρεις κάποια απαλλαγή και το κάνεις με απλή ΕΕΔΜΚ.
gio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 (edited) Μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Εχω από την στατική μελέτη της αδείας το 1980 την παρακάτω φωτογραφία: Τι κατηγορία σπουδαιότητας είναι ; Κάνω αλλαγή χρήσης από γραφεία σε εκπαιδευτήριο και θέλω να δω αν είναι Σ2 ή Σ3. (μακάρι να μπορώ να απαλλαγώ από έκδοση αδείας) Edited Αύγουστος 5 by gio
akis73 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 Καλησπέρα, ανέβασε την εν λόγω σελίδα σε πιο υψηλή ανάλυση, δεν μπορεί να διαβαστεί έτσι.
ZachariadisG Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 (edited) Ειναι απαραιτητη η ενημερωση φακελου στην Πολεοδομια (για την εκδοση λειτουργιας φροντιστηριου)η Αλλαγή χρήσης καταστήματος σε φροντιστήριο? Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. akis73 Edited Οκτώβριος 31 by akis73
akis73 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 Καλημέρα, χρειάζεται τουλάχιστον έγκριση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας ή και ακόμα έκδοση κανονικής άδειας δόμησης μετά από έλεγχο της στατικής μελέτης λόγω κατηγορίας σπουδαιότητας από Σ2 σε Σ3.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα