sterst Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2009 Αγαπητε erling, αυτό το έντυπο που μπορω να το βρώ?
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2009 Ζητα ενα "πακετακι" με τετοια εντυπα απο την ΕΤΕ..
antnatal Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2010 ξέρετε αν έχει αλλάξει το 2,048% που κρατάει η τράπεζα...???
erling Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2010 1ον δεν το κρατάει η τράπεζα αλλά είναι υπέρ ΤΕΕ. 2ον δεν άκουσαν αν άλλαξε.
st2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 εψαξα λιγο στο φορουμ αλλα δεν βρηκα κατι εχω ενα προβλημα με τις αμοιβες μου το προβλημα ειναι το εξης : στα αντιγραφα αποδειξης εισπραξης αμοιβων: ΣΥΝΟΛΟ 102 ευρω στο χαρτι της κινησης λογαριασμου εθνικης τραπεζης : ημερ 1/7/2010 αναληψη 100 ευρω ΓΙΑΤΙ???? η τραπεζα μου ειπε καποιες κρατησεις θα κανει το ταμειο δεν ξερει τι και πως περνω στο τσμεδε και τεε και ειτε μιλαει ειτε δεν απαντα κανεις ξερει κανεις να μου πει τι γινεται? τωρα πρωτοασχολουμαι με θεματα αμοιβων και δεν ξερω τι παιζει υπαρχει καποιο 2% που παρακρατειται απο καπου (2%ειναι η διαφορα) ??????????? εδιτ : αλλαγες για συντομευση του ποστ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Η διαφορά σου είναι 2,048 % και είναι κρατήσεις υπέρ ΤΕΕ !!! 1
st2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 οκ ενταξει κρατησεις υπερ ΤΕΕ (το φανταστηκα) αλλα δεν θα πρεπει να ξερει ακριβως η τραπεζα τι γινεται?? δεν θα πρεπει να μου το λενε στο ΤΕΕ οταν μου ζητανε να ανοιξω τον λογαριασμο?? δεν θα πρεπει να σηκωνουν τα τηλεφωνα ?? δεν θα πρεπει το φπα να υπολογιζεται μετα την παρακρατηση ?? ρητορικα ερωτηματα ευχαριστω πολυ παντως για την αμεση απαντηση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Συνάδελφε, ψυχραιμία δεν είναι μόνο αυτά !!!
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Ο ΦΠΑ υπολογίζεται επί της αμοιβής παντού και πάντα. Το ότι έχεις παρακράτηση απορρέει από το γεγονός ότι είσαι μηχανικός και έχει να κάνει με το επιμελητήριο σου. Η ανάλυση είναι: 2% υπέρ ΤΕΕ 2,4% επί του ποσού του ΤΕΕ, χαρτόσημο.
st2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2010 δικιο εχετε αλλα πρωτη ο μηνας σημερα και ειχα στις τραπεζες να αντιμετωπισω τους συνταξιουχους που πηγαν να παρουν την συνταξη τους και τα χαλασμενα τηλεφωνα στο ΤΕΕ θα χαλαρωσω ομως καλοκαιρι ειναι ευχαριστω και παλι
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα