Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί αυθαιρέτων και ΓΟΚ: Λειτουργική τακτοποίηση τουριστικού καταλύματος


Recommended Posts

Έχω καταθέση φάκελο στο ΕΟΤ για λειτουρική τακτοποίηση τουριστικού καταλύματος και έχω πληρώσει τις 2 δόσεις απο το συνολικό ποσό σύμφωνα με τον νόμο 3766/2009 .

Στον φάκελο που εχει καταθέσει ο μηχανικος με τα σχέδια περιλαμβάνονται και χώροι που είναι αυθαίρετοι (υπερβάλον συντελεστης δόμησης). Σύμφωνα με την εγκύκλιο 17280/30-9-2009 ο ΕΟΤ δεν ενημερώνει την πολεοδομεία για αυτό.

κάποιος γείτωνας κακός ξενοδόχος όμως πήρε αντίγραφα σχεδίων απο τον ΕΟΤ και μου έκανε καταγγελία στην πολεοδομία για αυθαίρετες κατασκευές. και μου ήρθε πρόστημο.

Ξέρει κανείς να μου πεί τι γίνετε σε αυτη την περίπτωση ????

Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

Ο ΕΟΤ δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει έλεγχο για την αρτιότητα του ακινήτου σας. Από τη στιγμή που έγινε καταγγελία και έχετε παρανομίες θα πρέπει να πληρώσετε. Για παραπάνω διευκρινήσεις θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον μηχανικό.

 

Επίσης μάλλον θα πρέπει να αλλάξετε τον τίτλο του θέματος.

Link to comment
Share on other sites

κακός ποιος είναι τελικά; Αυτός που παρανομεί και κλέβει αυτούς που χτίζουν σύννομοι(αν υπάρχουν!) ή αυτός που καταγγέλει; Εχουμε λίγο μπερδέψει τη βούρτσα με τη ..ουτσα στο ραγιαδοκρατίδιο μας, μου φαίνεται!(Δεν είναι προσωπική επίθεση, απλά σκέφτομαι δυνατά!)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.