Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Αργοπορία στην έκδοση οικοδομικής άδειας


katsas

Recommended Posts

Παιδια γεια σας ...εχω απελπιστει.... μετα απο πολλα χρονια οικονομιας θελαμε να κανουμε μια επενδυση..τι αλλο απο ενα σπιτι ...αρχισαμε τις διαδικασιες στην πολεοδομια.... πριν απο 5 χρονια ...μην τα πολιλογω το θεμα ειναι προς τελικη εγκριση (μονο μια υπογραφη λειπει) εδω και 4 χρονια....ειχε ανατεθει σε εναν υπαλληλο μετα σε αλλον....ΞΑΦΝΙΚΑ χανεται ο φακελος..... μεσα στην τρελα...επειδη ο θεος αγαπα και τον νοικοκυρη...

κατα τυχη βρισκουμε το φακελο σε δωματιο της πολεοδομιας...(εμεις σαν ιδιωτες τον βρηκαμε) μαζι με παλιες αδειες...."κατα λαθος ειπαν" τι ωραια τι καλα..... η υποθεση εχει κολλησει και κανεις δεν ξερει γιατι................εχω απελπιστει...μπορει καποιος να μου πει εαν μπορω σαν πολιτης να απαιτησω ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΝΑΦΟΡΑ για ποιο λογω καθυστερει η γενικα τι μπορω να κανω ? Μπορω να παω δικαστικος ? τοσα χρονια που με εχουν καθυστερησει .....ειναι αδιανοητο................! Εχω τρελαθει ...

Link to comment
Share on other sites

Δε λεει τιποτα...το βλεπει...το καθυστερουν δεν ξερουμε γιατι και τετοια...το ειχε αναλαβει μια υπαλληλος της πολεοδομιας μετα αυτη χρειαστεηκε να φυγει... και εκει χαθηκε ολη η ιστορια..... ειναι απιστευτο αυτο ... εγω τι μπορω να κανω ?

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να απευθυνθείται στον μηχανικό σας, δεν υπάρχει δικαιολογία σε τέτοιες περιπτώσεις! Εγώ στη θέση σας θα άλλαζα μηχανικό...

Επίσης καλό θα ήταν να μιλούσατε απο κοντα με κάποιον άλλο μηχανικό, εξηγώντας του την κατάσταση ώστε να σας συμβουλέψει.

 

Καταρχάς, που είναι το οικόπεδο; ο μηχανικός που έχει αναλάβει τη δουλειά γιατί δεν το κυνήγησε το θέμα; μήπως δεν τον πληρώσατε αυτά που έπρεπε; Γενικά είναι πολλά τα ερωτήματα, οπότε καλύτερα να μιλήσετε με κάποιον από κοντα. Μέσω του φόρουμ δεν είναι και τόσο ευκολο να σας κατατοπήσουμε.

 

Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, αλλά έπρεπε να περάσουν 4 χρόνια για να κάνετε κάτι; Το περισσότερο που έχω ακούσει για την έκδοση μιας άδειας είναι 8 μήνες, αλλά και πάλι υπήρχε πρόβλημα! 4 χρόνια όμως..... είναι παράλογο!

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι, ας είμαστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί στις τοποθετήσεις μας.

Πριν βιαστούμε να καταλήξουμε σε συμπεράσματα, πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν μας και την άποψη του

Μηχανικού, την οποία δεν έχουμε μάθει.

____________________________________________________________________________________________________

 

Το forum δεν είναι γραφείο παραπόνων ή γραμμή καταγγελιών όπου ο καθένας λέει τον πόνο του,

ούτε λαϊκό δικαστήριο για να εκδίδει καταδικαστικές αποφάσεις.

 

Βεβαίως και αν υπάρχει κάποιο -τεχνικού περιεχομένου- πρόβλημα, μπορεί όποιος θέλει να το θέσει υπό

συζήτηση ώστε να επιλυθεί (εάν αυτό είναι εφικτό).

 

Από κει και πέρα, όμως, ιστοριούλες του τύπου "ξέρετε τι έχω τραβήξει από τον Μηχανικό μου", δεν

προσφέρουν τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.