ntemhs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2010 Συνάδελφοι, πόσες σειρές αρχιτεκτονικά χρειάζονται για ΕΠΑΕ,1 ή 2, ευχαριστώ.
Spiderman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2010 1 σειρά αρχιτεκτονικά, φωτογραφίες οικοπέδου, τεχνική-αιτιολογική έκθεση και παθητική πυροπροστασία. 2
birdou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2010 Μία . Δηλαδή κάνεις τις διορθώσεις σε 2 άλλες νέες σειρές σχεδίων για την άδεια, οι οποίες και σφραγίζονται απο την ΕΠΑΕ μετά απο έλεγχο, ενώ η σειρά με τις διορθώσεις της ΕΠΑΕ μένει στο αρχείο της. Πρός Spiderman, αλήθεια σας ζητάνε και παθ. πυροπροστασία?? Δεν το έχω ξανακούσει. Σε εμάς ζητάνε όλα τα παράπάνω εκτός απο παθ. πυροπροστασία.
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2010 Εδω δεν ισχυουν αυτα παντος... Την παθητικη τι να τη κανει η ΕΠΑΕ??? Για Χανια (τουλαχιστον) 1. Τεχνικη Εκθεση *2 2. Τοπογραφικο*1 3. Αρχιτεκτονικα *1 (4. Φωτογραφιες μονο για κατεδαφιση, προσθηκη, ειδικες περιπτωσεις κτλ) Το μονο που κραταει η ΕΠΑΕ ειναι το ενα αντιγραφο της Τεχνικης Εκθεσης. 1
chadzis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Εϊμαι μέλος στην ΕΠΑΕ, εδώ ζητάμε 3 σειρές σχεδίων ( ΟΨΕΙΣ ) και άν πρόκειτε για διάσπαση όγκου εκτός σχεδίου και το διάγραμμα κάλυψης, ( 1 για τον ιδιοκτήτη, 1 για την πολεοδομία κ 1 για το αρχείο της ΕΠΑΕ ), Ο ενδιαφερόμενος καταθέτει πλήρης σειρές ( φωτογραφίες, τεχνική έκθεση, κατόψεις, όψεις τομές κτλ ) απο τα οποία σφραγίζονται αυτά που ανέφερα πάνω 1
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Δεν μας ειπες σε ποια περιοχη... Παντος 3 σειρες το βλεπω υπερβολη...
Chilon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Εννοεί τρεις συνολικά. Οι δύο είναι οι "συνηθισμένες".
myri Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 εδώ ζητάμε 3 σειρές σχεδίων ( ΟΨΕΙΣ ).....( 1 για τον ιδιοκτήτη, 1 για την πολεοδομία κ 1 για το αρχείο της ΕΠΑΕ ), και εγώ αυτό ξέρω 3 σειρές όψεων + τεχνική έκθεση για το αρχείο ΕΠΑΕ
Icecut Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Για την έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας απο την πολεοδομία πέραν των υπολοίπων δικαιολογητικών μου ζητείται και έγκριση απο αρχιτεκτονική επιτροπή και συγκεκριμένα ΕΠΑΕ.Ξέρει κανείς τι χαρτιά και μελέτες πρέπει να καταθέσω προκειμένου να πάρω την έγκριση αυτή?Αρκεί τοπογραφικό με τεχνική περιγραφή του έργου φωτογραφίες και διάγραμμα κάλυψης ή χρειάζομαι και κάτι επιπλέον?Ευχαριστώ
xenia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 όσα ανέφερες και τα αρχιτεκτονικά σχεδια
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα