mc91705 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Καλή σας μέρα , είμαι νεός συνάδελφος και θα ήθελα σας παρακαλώ αν έχει κάποιος να μου στείλει πλήρη οινομοτεχνικές μελέτες Φ/Β συστημάτων για στέγες (έως 10KW) καθώς επίσης και όποια ηλεκτρολογικά διαγράμματα συνδεσμολογίας των πανέλων με inverter και στη συνέχεια στο δίκτυο ή σε μπαταρίες για ιδία χρήση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων , το email μου είναι [email protected]
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Το Φόρουμ δεν είναι σε καμία περίπτωση χώρος διακίνησης έτοιμων μελετών! Καταθέστε τις απορίες σας και τα ερωτήματά σας, μέσω των απαντήσεων των οποίων θα μπορέσετε να κάνετε τη σύνταξη της μελέτης. ilias
mc91705 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Για εγκατάσταση Φ/Β σε στέγες ποια είναι η ελεύθερη επιφάνεια (σε m2) ανα KW εγκατεστημένης ισχύος?, Ποιά πρέπει να έιναι η συνδεσμολογία (μεταξύ πανέλων , αντιστροφέων , μπταριών , πίνακα ΧΤ της ΔΕΗ) , ? πώς υπολογίζω τα καλώδια που πρέπει να χρησιμοποιήσω¨? Πώς διαστασιολογώ τους inverter? Αν μπορεί καποιος να βοηθήσει
kusta80 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Εσυ τα θες ολα ετοιμα ρε φιλε....Οι απαντησεις σε αυτα που ρωτας ειναι για βιβλιο.
mc91705 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Βασικά ρε φίλε μια πρώτη καθοδήγηση θέλω πως να ξεκινήσω , μιας και έχει αρχίσει να μου ζητούν καποιοι να του κάνω κάποιες μελέτες για φ/β σε στέγες
Chilon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Συνάδελφοι, όποιος θέλει απαντάει, δεν είναι υποχρεωτικό. Εάν σε κάποιον δεν αρέσει το ερώτημα, ας μην συμμετέχει στην συζήτηση. Για αναφορά μηνύματος, χρησιμοποιούμε το: . Έχει καταντήσει βαρετή η συνεχής επανάληψη των ίδιων πραγμάτων.
vang Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2010 Αγορασε το βιβλιο:Planning and Installing Photovoltaic Systems: A Guide for Installers, Architects and Engineers, εχει τα παντα για οτι χρειαζεσαι.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα