asoumes Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Τους μανάβηδες μην τους κλαις. Σε λίγο καιρό θα αυτοί θα έχουν την δύναμη.
kosmas85 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 achille: Μπράβο που ακούστηκε και αυτό επιτελούς οπού είναι και το πιο σημαντικό.
myri Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Απαξιώ να θεωρήσω την ξεφτίλα της "ταχτοποίησης" αντικείμενο αρχιτέκτονα. 1oν από εδώ και πέρα με ξεφτίλες θα ασχολούμαστε αρχιτεκτονες και μη 2ον επιτέλους ας εφαρμοστεί κάποτε η νομοθεσία στην Ελλάδα
gbakoula Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Καλησπερα!! Πολιτικος Μηχανικός - Συγκοινωνιολογος που δεν υπογραφει σε Οικοδομικες άδειες μπορει να υπογραψει Τεχνικη εκθεση τακτοποιησης? Σας ευχαριστω.
myri Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2011 Θεωρώ πως όχι, βέβαια μπορεί η Πυθία να έχει άλλη γνώμη
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Για ποιο λόγο Πολιτικός Μηχανικός να μη μπορεί να υπογράψει οικοδομική άδεια; Εξάλλου κατά την έναρξη η κατεύθυνση δεν εμφανίζεται πουθενά.
tpanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Για το γνωστό λόγο... Επειδή όλοι ονομάστηκαν "Μηχανικοί". Πρόκειται μάλλον για απόφοιτο του ΤΕΙ "Έργων Υποδομής" ή από το εξωτερικό με όχι πλήρη δικαιώματα.
Apostol Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Έχεις δίκιο tpanag κάποιοι ακατανόμαστοι ονομάστηκαν "μηχανικοί" και κάποιοι άλλοι το παίζουν "άνθρωποι". Πολύ μου αρέσει η οικονομική κρίση γιατί βγάζει το πραγματικό εαυτό σε όλους. Εξαιρετικό πείραμα κοινωνιολογικής σημασίας!
tpanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Ο συγκεκριμένος Μηχανικός του θέματος που συζητάμε, δεν είναι "Πολιτικός Μηχανικός" πάρα πολύ απλά. Εϊναι "Συγκοινωνιολόγος" ή είναι "Έργων Υποδομής". Τα σχόλια περί "ανθρωπιάς" κράτα τα για τον εαυτό σου συνεπώς. Όσο κόσμια απευθύνομαι, επιθυμώ να μου απευθύνονται, και στο συγκεκριμένο νομίζω ότι είμαι κοσμιότατος.
Apostol Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Kαταρχάς οχι δεν ήσουν κόσμιος οπότε δεν χρήζεις κοσμιότητας και δεύτερον δεν έβαλες το πολιτικός μηχανικός σε "...." αλλά τη λέξη μηχανικός σκέτο. Οπότε μην πας να το καλύψεις. Επίσης το σχόλιό μου μπορεί να είναι αιχμηρό αλλά είναι κοσμιότατο. Αν εγώ πάντως παρεξήγησα και εννοούσες απλά οτι δεν είναι Πολιτικός Μηχανικός τότε προκαταβολικά συγγνώμη και το λάθος δικό μου. Οτιδήποτε άλλο και αν ισχύει ο συνάδελφος δεν παύει να είναι Μηχανικός είτε ΠΕ είτε ΤΕ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα