nick__chatzis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Παιδες καλησπέρα Γραφώ πρώτη φορά στο site πολύ καλή δουλειά!!! Πάμε στο ψητό εν συντομία… Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι το AutoCAD και το 3Dstudio MAX Λόγω της πιέσεις του χρόνο όμως είπα να κάνω αυτή την δουλειά με το ΑrchiCAD. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως όταν κάνω rendering στην επιλογή LigntWorks δεν μου βγάζει τα textures που έχω προσθέσει στα αντικείμενα Σε όλες της άλλες επιλογές της φωτορεαλιστικης προβολής μου το βγάζει κανονικά Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Η βοήθεια σας θα μου είναι πολύτιμη
Ελευθερία Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Για προσπάθησε αυτό: Ρυθμίσεις υλικού (επιλέγεις το υλικό που έχεις αλλάξει το texture) - Δημιουργία προεπισκόπησης με 'Μηχανή Φωτορεαλισμού Lightworks' - Ταύτιση με εσωτερική Μηχανή (θα στο δείξει κ στην προεπισκόπηση) 1
nick__chatzis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Ευχαριστώ παρά πολύ μου έλυσες ένα πρόβλημα που με παίδευε μέρες
Antigone Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 Μπήκα για να ρωτήσω ακριβώς αυτό!!Ευχαριστώ νίκο που ρωτησες και ελευθερία που απάντησες :Ρ ─────────────────────── Αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα