spy1551 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 (edited) Να τελειώσεις τις εργασίες και να πας με "μικροπαραβάσεις" θέσης και κάλυψης - δόμησης Ίσως είναι πιο ανώδυνη για σένα αν μεσολαβούν ΕΠΑΕ ή άλλες εγκρίσεις, που έτσι αποφεύγονται Δεν έχω εγκρίσεις αλλά και με τα νέα δεδομένα να πάει το πολύ να χρειαστεί νέο τοπογραφικό και διάγραμμα δόμησης. Αν και στην πολεοδομία μου είπαν ότι πάει με τα παλιά. Edited Ιούλιος 6 , 2012 by spy1551
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 spy NOK άρθρο 29 4. (εντος ε.ρ.σχ) (εκτος ε.ρ.σχ-όλο) (οικισιμοί χ.ε.ρ.σχ) Στην παρ. 12 του άρθρου 7 του ν. 4030/ 2011 η λέξη ≪αμοιβών≫ αντικαθίσταται από τη λέξη ≪εισφορών≫. 5. α. (εντος ε.ρ.σχ) (εκτος ε.ρ.σχ-όλο) (οικισιμοί χ.ε.ρ.σχ) Η ισχύς των οικοδομικών αδειών, οι οποίες δεν είχαν λήξει την 1.3.2011 παρατείνεται κατά τρία έτη. Οικοδομικές άδειες, οι οποίες είχαν εκδοθεί και είχε αρχίσει η εκτέλεση των εργασιών τους πριν την 1.3.2012, αναθεωρούνται σύμφωνα με τις προϊσχύουσες του ν. 4030/2011 διατάξεις, εφόσον η αναθεώρηση δεν αφορά προσθήκη. 1
st2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2012 ρε παιδια για να κανεις αιτηση για αναθεωρηση αδειας τι δικαιολογητικά χρειάζεσαι; τα ίδια που προβλεπόνται από τον 4030/12 για τη χορήγηση έγκρισης δόμησης α) Αίτηση του κυρίου ή του έχοντος νόμιμο δικαίωμα με τις δηλώσεις αναθέσεων – αναλήψεων και φύλλο ελέγχου. β) Τοπογραφικό διάγραμμα και διάγραμμα δόμησης, σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 9. γ) Αποδεικτικά καταβολής εισφορών και κρατήσεων για τις υπηρεσίες μηχανικού. αλλά το γ πως θα γίνει αν δεν περάσει από τον ελεγκτη για να καθοριστεί το ποσοστό αναθεώρησης????
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Μπορεί να προκύψουν πρόσθετα μετά τον έλεγχο.
ilas81 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Καλησπέρα, θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση, κτίζω μια μονοκατοικία (είμαι ο ιδιοκτήτης) και έκανα ορισμένες αλλαγές κατά την διάρκεια του κτισίματος (κατόπιν συννενόησης και έγκρισης του μηχανικού μου) οι αλλαγές που έκανα είναι οι εξής : α) έφτιαξα ένα μικρό μπαλκονάκι δίπλα στην κουζίνα(ο μηχανικός μου είπε ότι μας πέρνει να το κάνουμε) β) έχτισα μια μπαλκονόπορτα γ)ένα παράθυρο το έκανα 2 μικρά δ) και η σκάλα που δεν είχε φανό εγώ έκανα φανό. Για να μπορέσω να πάρω άδεια από την ΔΕΗ χρειάζεται για αυτές τις αλλαγές να γίνει αναθεώρηση της άδειας?και αν ναι για ποιες αλλαγες πρέπει να γίνει και πόσο θα μου κοστίσει? Το σπίτι αυτήν την στιγμή είναι στα πλακάκια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Μα αυτές τις ερωτήσεις πρέπει να τις απαντήσει ο μηχανικός που επέτρεψε να γίνουν αυτές οι αλλαγές.
ilas81 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 Δεν ξέρω γιατί αλλά κάθε φορά που τον ρωτάω όλο μου μασάει και δεν μου έχει δώσει ακόμα ξεκάθαρη απάντηση, ίσως να μην ξέρει γιατί είναι και νέος. Παρακαλώ αν μπορείτε να μου δώσετε εσείς τις απαντήσεις θα το εκτιμούσα...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 Για τις αλλαγές αυτές χρειάζεται αναθεώρηση.Το έξτρα μπαλκόνι αλλάζει τα στατικά, η μπαλκονόπορτα και τα 2 παράθυρα αλλάζουν τις όψεις.Ο φανός της σκάλας εις βάρος ποιανού κατασκευάσθηκε?Τι άλλαξε δηλαδή?
ilas81 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Μου είχε σχεδιάσει την εσωτερική σκάλα όπως είναι τα κλιμακοστάσια των πολυκατοικιών(δηλαδή χωρίς φανό), Πόσο θα μου κοστίσει αυτή η αναθεώρηση?
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Οσα συμφωνήσετε με το μηχανικό σας.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα