χαιδω Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2023 25 λεπτά πριν, mplek said: Καλησπέρα, ελπίζω να είστε καλά. Σε μία ηλεκτρονικά εκδοθείσα Οικοδομική Άδεια, που είναι ακόμα σε ισχύ, θέλω να κάνω αναθεώρηση, και ως προς τα μεγέθη κάλυψης κλπ. και ως προς την αρχιτεκτονική μελέτη. Το πρόβλημά μου είναι ότι στην "επιλογή πράξης προς έκδοση" στην συνέχεια προγενέστερης πράξης, δεν εμφανίζει τίποτα, καμία απολύτως επιλογή. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; βάζεις το Α/Α του μεταγενέστερου ελέγχου φορολογικών 1 1
angelikipa Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2023 (edited) (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. akis73) Καλησπέρα, Έχω μια άδεια του 2019 που τώρα έληξε και θέλω να κάνω μόνιμη συνδεση με τα δίκτυα ( καθώς η προσωρινή έληξε). Το πρόβλημα είναι ότι στην κατασκευή του κτιρίου έγιναν κάποιες αλλαγές στα ανοίγματα μόνο οπότε θέλω να γίνει ενημέρωση της άδειας για να έρθει έλεγχος δόμησης και να προχωρήσω. Μπαίνοντας στο e-adeies υπάρχουν οι επιλογές μόνο για ενημέρωση έντυπης άδειας. Τι επιλογές έχω? Edited Μάιος 10 , 2023 by akis73
akis73 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2023 Καλησπέρα υπάρχει και το "Αναθεώρηση Οικ. Αδείας ΧΩΡΙΣ μεταβολή κάλυψης/δόμησης/όγκου (ν.4759/2020)" Αυτό δεν σου κάνει;
ppanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2023 @angelikipa Ακριβώς αυτό που λέει και ο @akis73 έχω εντοπίσει κι εγώ ως μόνη επιλογή, καθώς τα υπόλοιπα αναφέρονται σε έντυπη άδεια.
angelikipa Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2023 2 λεπτά πριν, ppanag said: @angelikipa Ακριβώς αυτό που λέει και ο @akis73 έχω εντοπίσει κι εγώ ως μόνη επιλογή, καθώς τα υπόλοιπα αναφέρονται σε έντυπη άδεια. Σας ευχαριστώ πολύ, μετά όμως απο επικοινωνία με την πολεοδομία τελικά ισχυεί οτι βάζεις το Α/Α του μεταγενέστερου ελέγχου φορολογικών και βγάινει εκεί ηεπιλογή για ενημέρωση της αδειας. 1
ppanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2023 @angelikipa όντως επιβεβαιώνω ότι υπάρχει επιλογή ενημέρωσης μετά τον μεταγενέστερο έλεγχο (παραθέτω και εικόνα *** από άδεια βάσει ν. 4759/20)
greg_g Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2023 Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να κάνω αναθεώρηση ηλεκτρονικής Οικοδομικής Αδείας Κατηγορίας 3, που αφορά εσωτερικές διαρρυθμίσεις, προκειμένου να γίνει αλλαγή Επιβλέποντα Μηχανικού. (Αναθεώρηση Χωρίς μεταβολή Πολεοδ. Μεγεθών). Να τονίσω ότι δεν είμαι στην ομάδα Μελέτης/Επίβλεψης της ήδη εκ δοθείσας Οικοδομικής Αδείας. Το πρόβλημα είναι ότι πηγαίνοντας να προσθέσω πράξη σε συνέχεια προγενέστερης ηλεκτρονικής, το σύστημα δε μου εμφανίζει καθόλου επιλογές για νέα πράξη. Έχει συναντήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2023 Η άδεια εμφανίζεται στο σύστημα του διαχειριστή. Αυτός θα πρέπει να δηλώσει την αναθεώρηση. Υπάρχει λόγος που στις δηλώσεις ανάθεσης/ανάληψης, πρέπει να μπαίνει εκτός τις μελέτες και η διαχείριση του συστήματος.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2023 Μήπως την αλλαγή πρέπει να την κάνει ο επιβλέπων? Δεν μου έχει τύχει.. κλικ στην Εισαγωγή πράξης σε συνέχεια προγενέστερης ηλεκτρονικής Μετά εισάγεις ένα από τα παρακάτω. Αναζήτηση προγενέστερης πράξης A/A Αίτησης A/A Αίτησης Α/Α Πράξης Α/Α Πράξης
engineer30 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2023 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2023 (edited) (Μετάφερθηκε στο παρόν θέμα. akis73) Καλησπέρα, έχω μια περίπτωση πελάτη ο οποίος έχει εργοταξιακο ρεύμα στην οικοδομή του και θέλει να πάρει οριστικό! Η άδεια είναι αναθεωρημένη επ αόριστον και προτού κάνει την αίτηση για το ρεύμα θέλει τον πρώτο όροφο που είναι ενιαίος να κάνει ένα χώρισμα και να έχει με αυτόν τον τρόπο 2 διαμερίσματα αντί για 1! Σε αυτή την περίπτωση τι πρέπει να κάνω? Edited Αύγουστος 18 , 2023 by akis73
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα