Michanikοs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 έχει πέσει στα χέρια μου ένα Magellan Meridian Colour μοντέλο 2005 αλλά έχω το εξής πρόβλημα. για το ίδιο σημείο από το google και το gps αυτοκινήτου παίρνω ίδιες συντεταγμένες αλλά με αυτό έχω μεγάλη απόκλιση. έχω αλλάξει διάφορα format αλλά τίποτα. τι να κάνω?
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Google και GPS αυτοκινήτου δουλεύουν με το WGS '84 σύστημα. Είσαι σίγουρος πως ο Μαγγελάνος σου είναι ρυθμισμένος σε αυτό το σύστημα??
Michanikοs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 ωραία, κάτι έχω κάνει τώρα. έχω μια απόκλιση όμως περίπου 10μ. είναι λογική τόση διαφορά?
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Εάν κάνεις σύγκριση με το google και το gps του αυτοκινήτου.... ναι είναι λογικότατη η διαφορά αυτή. Φυσικά ορθότερα αποτελέσματα δίνει ο Μαγγελάνος σου. Το Google από περιοχή σε περιοχή δίνει και μεγαλύτερα αποτελέσματα.
napoleon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 @grtopo τα παίζεις στα δάχτυλα βλέπω τα gps χειρός!!!
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Ναι..... είναι βολικά!!! πάω και κάνω εξαρτημένα τοπογραφικά για Δασαρχείο και Κτηματολόγιο με Garminάκι στο πιτσς φυτίλι!!!!:D Κι αν είναι και βατό το χωράφι..... ούτε που βγαίνω από το αυτοκίνητο..... με το MLS Destinator... "Οδηγάω.... και Μετράω":D:D
dkarak Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 πες ότι αστειεύεσαι μη πιστέψει κανείς οτι μιλάς σοβαρά
alekoskit Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Καλημέρα. Δεν είμαι τοπογράφος αλλά μου έχουν αναθέσει από την εταιρεία μου να μάθω να χειρίζομαι ένα gps magellan ώστε να μάθω εκείνους με τη σειρά μου, το οποίο θεωρητικά είναι ρυθμισμένο να βγάζει συντεταγμένες σε μορφή ΕΓΣΑ 87. Οι συντεταγμένες που μου ζητάνε είναι της μορφής χ:407593,02 και ψ:4020933,21. Στις συντεταγμέμενες που μου δίνει η συσκευή λείπουν τα δύο δεκαδικά ψηφία. Προκύπτουν από κάπου αλλού ή πρέπει να ρυθμίσω κάτι άλλο στη συσκευή; Ευχαριστώ.
zografos_k Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Ναι..... είναι βολικά!!! πάω και κάνω εξαρτημένα τοπογραφικά για Δασαρχείο και Κτηματολόγιο με Garminάκι στο πιτσς φυτίλι!!!!:D Κι αν είναι και βατό το χωράφι..... ούτε που βγαίνω από το αυτοκίνητο..... με το MLS Destinator... "Οδηγάω.... και Μετράω":D:D Μη λες τετοια.....σε λιγο θα βγαινουν με τα iPhone κ θα μετρανε.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα