Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευαστικό ερώτημα: Τιμές για εσκαφή και μπετό


Recommended Posts

Προκειται να κτισω οικοδομή , μπορεί κανείς να μου πει τιμες εσκαφης για υπογειο 80 m^2 και τιμες μπετατζη για φατουρα /m^3

Ευχαριστω πολυ!! ειναι το πρωτο μου post και δεν ξερω αν το εγραψα στη σωστη κατηγορια.

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήλθες φίλε MMANOLISS. Η πληροφορία που ζητάς είναι πολύ γενική και δεν νομίζω να μπορεί να απαντηθεί... συν τοις άλλοις δεν συνηθίζεται να δίνονται κοστολογήσεις εργασιών στο φόρουμ, είναι τουλάχιστον ανεύθυνο. Ο καλύτερος βοηθός σε αυτό που ζητάς θα είναι ο μηχανικός που σου έκανε την μελέτη και που θα κάνει και την επίβλεψη.

Αν όμως θες όντως μία δεύτερη γνώμη γράψε περισσότερες πληροφορίες, και, ίσως, αν κάποιος συνάδελφος έχει γνώση της περιοχής σου, να σου απαντήσει...

Σε κάθε περίπτωση όμως, υπεύθυνη απάντηση, που θα αξιολογεί την ποιότητα της εργασίας, τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης -δικής σου- κατασκευής και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις μπορείς να σε συνεργασία με τον μηχανικού σου.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.