Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Αξιοποίηση αγροτεμαχίου ως φωτοβολταϊκό πάρκο


alex77x

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους,

 

Εχω κληρονομήσει ένα μικρο οικόπεδο (250τμ) εκτός σχεδίου στο Περιστέρι, πανω στο βουνό κοντά σε μια μονή. Δίπλα ακριβώς και στην ευρύτερη περιοχή έχει σπιτια αυθαίρετα όπως και δίκτυο της ΔΕΗ.

 

Μιας και κάθεται ανεκμετάλλευτο, και ήδη εχω τους γείτονες που προσπαθούν να το φάνε με ιδιοχρησία (έγινε δικαστήριο πριν κάνα 2 χρόνια βέβαια και το κέρδισα).. το έχουν περιφράξει οι ιδιοι και λάθος μάλιστα, μου έχουν φάει πάνω απο μέτρο κατά μήκος της μιας πλευράς... τέλος πάντων σκεφτομαι μπας και απ τη μια αξιοποιηθεί οικονομικά βάζοντας ενα μικρο φωτοβολταϊκό πάρκο (περίπου 15Kw χωράνε?) και επι της ευκαιρίας ξηλώνοντας την μάντρα και οριοθετώντας σωστά το οικόπεδο.. μιας και θα αναγκαστώ να βγάλω και μια άδεια απ την πολεοδομία για μικρές εργασίες.

 

Το ερώτημα μου λοιπόν είναι εαν είναι εφικτό κάτι τέτοιο (είναι εκτός σχεδίου - δεν υπάρχει ρολόι ΔΕΗ), εαν αξίζει να γίνει απο οικονομικής άποψης λαμβάνοντας υπόψιν το εμβαδόν του οικοπέδου (δεν κοιταω να βγαλω λεφτά αυτη τη στιγμη, απλα δεν με παιρνει να ξηλωθω κιολας για αυτη την ιστορια.).. και πως θα πρεπει να κινηθω.

 

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.