Elenipal Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι δικαιολογητικά χρειάζονται για να πάρω Πιστοποιητικό από την Πυροσβεστική για την έκδοση της Άδειας Λειτουργίας ενός Αιολικού Πάρκου? Ευχαριστώ πολύ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
windman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Την βρήκες την άκρη? Νομίζω οτι τα έργα ΑΠΕ είναι σε κατηγορία Αα (χαμηλού κινδύνου) Κ.Α. 39 Λοιπές βιομηχανίες - Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας οπότε δε χρειάζεται μελετη πυροπροστασίας απλά θέλει μόνο πιστοποιητικό απο Π/Υ το οποίο το δίνουν μετά απο αυτοψία και αφού καταθέσεις και ένα αντίγραφο με τις κατόψεις. (ΚΥΑ 1589/2006). Έχω κάπου λάθος? Άλλη άποψη ή εμπειρεία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefuros Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 Νομίζω εχεις δικιο, θυμαμαι αμυδρα (δεν ασχολιομουν εγω) πως σε μια περίπτωση απλά ειχαν πει να μπει ενας πυροσβεστηρας ανά Α/Γ. Προσοχή για τον οικίσμο ελεγχου, δεν ξερω τι προβλέπει η εκει μελέτη. Μιλας με Πυροσβεστική και σε καθοδηγούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα